Буковинські активісти Руху Нових Сил протестували у Києві проти незаконної вирубки лісів

Буковинські активісти Руху Нових Сил протестували у Києві проти незаконної вирубки лісів

28.04.2017, 17:45

Учора в Києві біля будівлі Держлісагенства відбулась акція проти незаконної вирубки лісів, де були присутні й буковинські активісти РУХУ НОВИХ СИЛ – Роман Хобзей, Аркадій Береза та Оксана Горошова.

На зустрічі з першим заступником Держлісагенства України Христиною Юшкевич представники Чернівецької області підняли питання вирубки лісів Кіцманського району, лісів поблизу села Замостя, Вижницького району, а також торкнулись кадрового питання щодо  заступника директора з капітального будівництва ДП «Чернівецьке лісове господарство» Миколи Загарюка, який входить до реєстру осіб,що підлягають люстрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Політолог виявив махрового "регіонала", який підлягає люстрації, на посаді в ДП "Чернівецьке лісове господарство"

З цього приводу на своїй сторінці у Facebook Роман Хобзей пише: «Виникає двояке відчуття ситуації. По-перше – начальник Чернівецького обласного підрозділу Держлісагенства, який підписав наказ про призначення на посаду, зробив вигляд ніби мова йшла про інопланетян.

Друге - Навіщо при регіональному підрозділі існує так звана Громадська рада? Можливо все вже ПОРЄШАЛІ? і приймаються потрібні рішення? Чи вони вже В ДОЛЄ?

Третє - Заступник Держлісагенства України Юшкевич Христина Василівна пообіцяла особисто проконтролювати вище згадані питання. Дай Бог, щоб це не залишилось лише обіцянкою і перетворилось у якісь ефективні дії».

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Дякую виданню Букньюс за те , що надрукували інформацію про нашу спільну поїздку до Київа щодо участі в акції Щодо вирубки лісів на Буковині та других районах України ! 

Але хотів відобразити ще одну інформацію : як громадський  активіст котрий не мовчить та говорить правду , як віруюча людина , як людина з досвідом та освітою вперше перетнувся з агресією людини котра вважає себе інтелегентною людиною та журналістом !!!! Від Юрія Чорнея від журналіста з великої букви та просто від людини з котрою вчився в одній школі , в одному універсітеті та живу в одному місті та громадському просторі відчув агресію та велику не повагу !!!!  Навчіться перед тим як оцінювати наприклад діяльність Мартина Лютера та говорити про вплив Реформації в історії людства , навчіться любити людину !!!! 

Чернівчани так не поступають, пане Юрію !!!! 

Адмін

Питання про ремонт вулиці Богдана Хмельницького і відповідь на нього вже звучали під час звіту до вас. Ще раз повторювати те саме - суперечило оголошеному регламенту зустрічі. На жаль, ви його порушили. 

avatar

Аркадій Береза

29 квітня 2017 01:48