Буковинська Свобода піде 'від дверей до дверей', бо влада ховається у невідомому напрямку

Буковинська Свобода піде "від дверей до дверей", бо влада ховається у невідомому напрямку

13.07.2012, 20:13

Виконуючий обов’язки голови Чернівецької обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Назар Горук під час спілкування з представниками засобів масової інформації Чернівецької області повідомив, що на теренах краю розпочинається безстрокова акція «Україна без Януковича».

Основна мета акції – донести до мешканців області достовірну інформацію про наслідки перебування на високих державних посадах Януковича та його посіпак. Як повідомив Назар Горук, акція протесту під стінами облдержадміністрації проти закону Ківалова-Колєснічєнка переростає в масовіший та ширший протест.

«Ми вкотре переконалися, що влада не має наміру спілкуватися ні з народом, ні, тим більше, з опозицією. Наші намети знаходилися під стінами обласної адміністрації протягом тижня, там цілодобово чергували наші партійці. За цей час жоден з високопосадовців не зважився на спілкування з опозиціонерами. Більше того, коли ми самі пішли до голови облдержадміністрації, його заступника та голови облради, ті терміново зникли зі своїх робочих місць у невідомих напрямках», - сказав Назар Горук.

За його словами, влада повністю ігнорує протестуючих, тому свободівці вдаються до більш масових акцій. «Від сьогодні ми розпочинаємо свої акції по всій області, у тому числі акцію «Від дверей до дверей». Кожен буковинець отримає достовірну інформацію про те, що насправді діється у країні. Відтепер чиновники-регіонали не зможуть утекти від народу, хіба за межі області», - підкреслив свободівець.

Прес-служба Чернівецької обласної організації ВО «Свобода»

1


КОМЕНТАРІ (2)

Якщо нема що казати, а треба щось казати, то скажу що небудь - лишби фейс засвітити і відзвітувати партайгеноссе. Про діяльність Свободи на Буковині.

avatar

сарака

13 липня 2012 16:54

Свободівці Молодці! На вас надія!
avatar

Журналіст

13 липня 2012 18:55