Буковинська 'Самопоміч' виступила на підтримку мера Львова

Буковинська "Самопоміч" виступила на підтримку мера Львова

08.06.2016, 00:04

Відбулося спільне засідання членів партії, депутатів, членів дорадчих рад та активістів політичної партії «Об'єднання «Самопоміч» в Чернівецькій області, де вирішено засудити дії деяких політичних сил, які використали трагедію на Грибовицькому сміттєзвалищі для дестабілізації та спроби захоплення влади у місті Львів.

Просимо прихильників партії долучитися до підтримки Андрія Івановича Садового шляхом підписання електронної петиції за посиланням http://e-dem.in.ua/lviv/Petition/View/672.

В ЄДНОСТІ – СИЛА!

1


КОМЕНТАРІ (3)

Таємниця ратуші на ютюбі,тоді зрозумієти ху із садовий!!!

avatar

07 червня 2016 21:13

Садовий - гівно,  як  людина  і  ще  гірший,  як  керівник! Звичайний  шантажист.  І  тому  підтримувати  його  закликають  НАШІ,  каліровані  шантажисти- Кобевки  Петя і Оля,  Жижиян,.... і  інші  негідники  Буковини.

avatar

Марися

07 червня 2016 21:34

Його підтримувати- це треба бути як мінімум дауном, далеким від реалій. Як можна підтримувати гамно, яке тупо портить життя львів'ян. Ця мразь хоче щоб всі йому за будь що платили. В кожному великому європейському місцті є сміттєпереробний завод, а у Львові його нема, бо цей педик називає такі суми відкату для себе, що інвестори тікають і не хочуть чути про такі міста і країни. Ось чому в нас нема сміттєпереробного заводу.

Друге: Це давно завербована путінська гнида. Любий може подивитися по ютубі коли під час революції гідності, коло били і вбивали українців ця сволота сиділа поруч з регіоналами в Харкові і ріними ворогами України де вони обсуджували долю України і свою долю. Ця гнида в 2013 році їздила особисто до путлера. Ця скотина створила партію галицька, яка є путінською.

Кого ви долбой..би захищаєте

avatar

Вова

07 червня 2016 21:55