'Буковинська осінь' - головне свято усіх буковинських аграріїв

"Буковинська осінь" - головне свято усіх буковинських аграріїв

24.09.2017, 20:58

Щороку цієї осінньої пори Кіцманщина радо приймає на гостини кращих сільгоспвиробників нашого краю. Й сьогодні навіть дощ та хмари не стали на заваді головному святу буковинських аграріїв, яке уже традиційно відбулося на території кінно-спортивного клубу «Троя» у Реваківцях.

Учасників та гостей ярмарку привітав голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян

Ох і файні ж на Буковині ґазди та ґаздині! Чого вони тільки не привезли з усіх куточків нашого благодатного краю: різнобарвні дари осені, домашні смаколики, запальну музику та святковий настрій, яким щедро обдаровували усіх, хто сьогодні завітав на ярмарок у Реваківці. Аграріям рідної Глибоччини теж завжди є чим похвалитися.

- Вітаючи організаторів, учасників та гостей агропромислового ярмарку «Буковинська осінь-2017», відзначив, що нелегка праця аграріїв є вкрай важливою та почесною, адже саме від них залежить, чи буде в кожного з нас на столі хліб та до хліба.

Подякував усім сільгоспвиробникам області за жертовну працю і одні з кращих у державі здобутки. Побажав миру і добра, Божої ласки та шани людської ну й звісно ж гарного врожаю. Кращих трударів буковинської землі відзначив Почесними грамотами обласної ради, - розповів Іван Мунтян. 

Народний депутат України Іван Рибак теж відвідав  X обласну агропромислову виставку-ярмарок "Буковинська осінь-2017". 

- Привітав усіх аграріїв зі збором врожаю та висловив вдячність всім людям, які своєю працею створюють добробут, забезпечують продовольчу безпеку і достаток нашої країни, - розповів парламентар. - Побажав учасникам та гостям заходу здоров'я, наснаги та благополуччя. І щоб родюча українська земля подарувала кожному щедрий урожай в наступному році! Окремо відзначив, що такі ярмарки є надзвичайно корисними та покликані сприяти розвитку сільськогосподарського виробництва в нашій державі. Тільки разом ми зможемо розвивати аграрний сектор, завдяки якому Україна є і буде незалежною цивілізованою європейською країною!

ДОВІДКОВО:

24 вересня у селі Реваківці Кіцманського району на території кінно-спортивного клубу "Буковинська Троя" за підтримки обласної державної адміністрації відкрито X обласну агропромислову виставку-ярмарок "Буковинська осінь-2017".

Цьогоріч свою продукцію на ярмарку представили понад 100 агропромислових товаровиробників з Чернівецької, Івано - Франківської, Тернопільської, Хмельницької областей.

Після завершення урочистої частини присутні мали нагоду переглянути концертну програму кращих аматорських колективів нашої області та оглянути тематичні експозиції сіл Кіцманського району та районів області.

Усі охочі мали можливість придбати за цінами виробника продукцію провідних підприємств харчової та переробної промисловості агропромислового комплексу області, продукцію рослинництва, бджільництва, рибництва, засоби захисту рослин, садивний матеріал, оглянути та придбати продукцію народних ремесел.

1