Буковинська журналістика скочується до рівня нижче плінтуса, журналісти створили своє гетто і живуть в уявному світі, - Георгій Галиць (відео без цензури)

Буковинська журналістика скочується до рівня нижче плінтуса, журналісти створили своє гетто і живуть в уявному світі, - Георгій Галиць (відео без цензури)

13.07.2013, 01:33

Перший заступник голови Чернівецької ОДА Георгій Галиць про журналістику на Буковині та газету "Час".

Сьогодні близько 11:00 на мобільний телефон журналістці газети "Час" Надії Вірній зателефонувала помічниця голови ОДА Михайла Папієва Оксана Денисюк і повідомила, що о 12:30 в ОДА чекають нас (журналістів, яких вчора вигнали з зустрічі перевірки з АП та підприємницьким активом краю) Георгій Галиць та Олександр Софронов, аби відповісти на запитання. 

Журналісти, яких вчора в порушення законів України вигнали, таки прийшли.

Не буду писати особисті враження від почутого і побаченого. Бо тут кожен буде робити свої висновки. Читачі все побачать і почують самі (ми наразі чекаємо аудіо та відео від колег).

Тільки наголошу, що представник комісії, завідувач сектору Головного контрольного управління Адміністрації Президента Олександр Софронов дуже толерантно та цивілізовано повів бесіду. На запитання, чому вчора він казав, що не уповноважений на спілкування з пресою, а сьогодні вже зорганізована зустріч з журналістами, чіткої відповіді не дав. Вказав тільки, що нічого таємного вчора на зустрічі не говорилось.

Але ось, що говорив перший заступник голови ОДА Георгій Галиць. Цитати:

- На цей захід (зустріч з підприємцями) журналістів не запрошували. На заходи, які проводить ОДА, вона запрошує журналістів і повідомлення розміщені на сайті. Якщо ОДА не запрошувала, то є стандарти професійні... Вона (ОДА) визначає кого, коли і куди запрошувати.

- Якби не той флеш-моб, який вчора організували. ( це Галиць про те, що журналісти прийшли виствілювати суспільно важливу інформацію). Це спланована провокація.

Потім перший заступник перейшов на особистості, згадав газету "Час", звинувативши в упередженості, в непрофесіоналізмі тощо.

- Буковинська журналістика зараз скочується до рівня нижче плінтуса. Журналісти створили своє ГЕТТО.

Більше - чекаємо відео.

Після таких заяв, образ посадовець мав би піти, або його мали б звільнити. Сподіваємось, це буде зауважено в Довідці, яку готують Януковичу члени комісії.

Висловлювання першого заступника голови Чернівецької ОДА на свойї сторінці у ФБ прокоментував народний депутат України Максим Бурбак:

- Ну, не можу не реагувати на черговий "піск влади". Це хамло знову відзначилось! Йому на пару з його шефом Папієвим мало контролю за всіма гілками влади в нашій області, кортить ще й 4-ту через коліно перегнути. На відео видно, як незручно почуває себе голова комісії з Адміністрації Президента, він же добре знає, що може статися, коли журналісти всі разом почнуть захищати свою репутацію та відстоювати своїх колег! Впевнений, висновок відносно Галиця він зробив. З своєї сторони обіцяю, що даного політичного гопника взнає вся країна з найкращої сторони.

P.S. Ось справжнє лице керманичів краю, де варто жити ! Чи варто жити так ? Варто гнати в шию!!!

ВІДЕО (надане ТВА)

Джерело: chas.cv.ua; фото - www.oda.cv.ua

1


КОМЕНТАРІ (6)

пня местной журналистики Галиц абсолютно прав!

avatar

просто наблюдаю

12 липня 2013 20:33

в оценке уровня местной журналистики Галиц абсолютно прав!

avatar

просто наблюдаю

12 липня 2013 20:34

Коли хамло не має аргументів, то воно починає нападатии зі звинуваченнями. Але будь-яке хамло рано чи пізно отримує по наглій пиці.

avatar

Ігор

13 липня 2013 00:54

ГОСПОДИ!!! Звільни нашу область від цього "інтелектуала"!

avatar

Чернівчанин

14 липня 2013 06:54

ГОСПОДИ!!! Звільни нашу область від цього "інтелектуала"!

avatar

Чернівчанин

14 липня 2013 06:56

Діду, вгамуйся вже! Ти так нервуєш, тебе так щоразу переповнює жовч на коментах і так тремтять від того руки, що постійно двічі їх відправляєш. Вчителю, за вас соромно!

avatar

"Інтелектуалу" і чернівчанину Івашину

14 липня 2013 09:28