Буковинська «Батьківщина» висунула кандидатів у депутати на місцевих виборах 29 жовтня у новоутворених ОТГ

Буковинська «Батьківщина» висунула кандидатів у депутати на місцевих виборах 29 жовтня у новоутворених ОТГ

02.10.2017, 20:52

Конференції Новоселицької, Герцаївської та Кіцманської районних парторганізацій ВО «Батьківщина» цими вихідними висунули кандидатів у депутати на місцевих виборах, які призначені на 29 жовтня цього року в новоутворених об’єднаних територіальних громадах. Як повідомляє прес-служба обласної «Батьківщини», партія візьме участь у виборах у Магалянській (Новоселиччина), Острицькій (Герцаївщина), Мамаївській та Кіцманській (Кіцманщина) ОТГ.

У Магалянській ОТГ висунули 24 кандидати в депутати, в Острицькій – 16, у Кіцманській та Мамаївській – по 26 кандидатів. Також кандидатом на голову Кіцманської міської ОТГ висунули партійця ВО «Батьківщина» Ярослава Володимировича Яремія – директора Кіцманської філії «Ощадбанку».

«Наша політична сила має понад 16-річні традиції партійного будівництва, має розгалужену структуру по областях, районах і аж до кожного населеного пункту, - сказав на конференції в Кіцмані голова обласної «Батьківщини» Іван Мунтян. - Ми систематично – а на «від виборів до виборів» працюємо з громадою, тому я впевнений, що люди зроблять правильний вибір. І наша перемога на місцевих виборах стане сходинкою до перемоги у виборах президентських». 

5 (1)

8 (1)

 

 

1