Буковинська «Батьківщина» вимагає ремонту доріг у краї

Буковинська «Батьківщина» вимагає ремонту доріг у краї

08.11.2017, 15:21

Голова фракції «Батьківщина» у Чернівецькій облраді Альона Гливко на сесії облради внесла депутатський запит про включення ділянки дороги обласного користування у с. Молодія на Глибоччині до плану ремонтних робіт на 2018 рік. Як повідомляє прес-служба обласної «Батьківщини», з цим депутати звертаються до Служби автодоріг уже не вперше і кошти на це вже навіть виділялися.

До фінансування цих робіт долучилася Молодійська сільська рада, громада села і спільними зусиллями більшу частину дороги вже відремонтували. Проте, процес не завершений, і наслідком цього є підвищена аварійність на дорогах.

Після заслуховування на сьогоднішній сесії облради інформації начальника Служби автомобільних доріг про підсумки виконання робіт на дорогах загального користування краю і стан фінансування дорожньої галузі, зокрема, за рахунок коштів з перевиконання митних платежів, Альона Гливко також звернулася до цього посадовця за даними стосовно Путильського району.

«Знаючи про катастрофічну ситуацію на Путильщині, де востаннє дороги ремонтували за прем’єрства Юлії Тимошенко, я прошу повідомити: скільки коштів виділено на їх ремонт, скільки використано і які перспективи відновлення дорожного покриття в цьому гірському районі? – каже депутатка. – Адже йдеться не просто про проблемні дороги, а взагалі фактично про можливість сполучення цілого району з рештою світу!»

Альона Гливко дуже сподівається на увагу дорожників до Путильщини, адже стосовно інших районів її запити і звернення дали позитивний результат. Зокрема, вона висловила вдячність за завершення ремонту ділянки Станівці-Поляна-Турятка на Глибоччині. 

1