Буковинська «Батьківщина»: «Підвищення ціни на газ – свідчення впровадження урядом нової корупційної схеми»

Буковинська «Батьківщина»: «Підвищення ціни на газ – свідчення впровадження урядом нової корупційної схеми»

29.04.2016, 18:43

Перший заступник голови обласної організації партії ВО «Батьківщина» Василь Мельник на брифінгу щодо підвищення цін на газ висловив обурення скасуванням соціальної норми щодо цін на газ у зимовий період, повідомляє прес-служба обласного осередку ВО «Батьківщина».

Як відомо, з 1 травня встановлено єдиний тариф на паливо упродовж всього року на рівні майже 7 тисяч за тисячу кубометрів. Цей факт «батьківщинівці» розцінюють як злочин проти власного народу.

«Ми заявляємо, що уряд Гройсмана пішов ще далі у такому хамстві по відношенню до українського народу стосовно призначення тарифів на газ, - сказав Василь Мельник. – Адже звідси, як похідну, маємо підвищення тарифів і на всі комунальні послуги».

Василь Мельник також заявив: «Продовжує працювати схема відмивання коштів із державного бюджету через облгази транзитом на Нафтогаз і Укргазвидобування, і в такий спосіб буде відмиватися майже 80 млрд. гривень. Це значні кошти. Нова ж ціна на газ ставить на межу виживання весь український народ, адже тепер навіть працюючі українці мають йти з поклоном у соціальні органи та оформляти субсидії».

Партієць запевнив, що «Батьківщина» не лише озвучуватиме цю проблему, але й намагатиметься змінити ситуацію: «Ми будемо працювати на рівні Верховної ради через нашу фракцію. Ми будемо приймати звернення на сесіях місцевих рад з тим, щоб цю проблему не тільки порушити та озвучити, а і змінити ситуацію на користь пересічних українців». 

1