Буковинська 'Батьківщина' опустилася з другого на четверте місце, але все одно привела в ради ОТГ найбільше «батьківщинівців»

Буковинська "Батьківщина" опустилася з другого на четверте місце, але все одно привела в ради ОТГ найбільше «батьківщинівців»

24.12.2016, 01:23

Щойно завершилася підсумкова нарада за 2016 рік з лідером партії ВО «Батьківщина» Юлією Володимирівною Тимошенко.

 Деякими подробицями події поділився голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян. Про це він розповів на своїй сторінці у ФБ.  

- Аби долучитися до спілкування з колегами-головами облпарторганізацій, взяв одноденну відпустку в облраді, - повідомив Іван Мунтян. 

Понад дві години надвечір, наприкінці робочого дня ми обговорювали роботу партії за рік – підбивали підсумки і року загалом, і виборів 11 і 18 грудня в депутати об’єднаних територіальних громад зокрема. В загальноукраїнському партійному рейтингу наша обласна парторганізація наразі посіла 4-те місце – перемістившись туди з 2-го, яке посідала минулоріч. Є на те причини, будемо працювати над покращенням результату. 

Водночас, у загальнопартійному рейтингу ми входимо до числа облпарторганізацій, які на виборах до ОТГ взяли першість у своїх областях (за кількістю отриманих перемог, відсотком відносно загальної кількості тощо). Саме такі команди, як наша і інші, привели в ради ОТГ стільки «батьківщинівців», що загальний результат такий: кандидати в депутати місцевих рад від «Батьківщини», за попередніми даними, на виборах у 142 об`єднаних територіальних громадах (ОТГ) отримали понад 30% місць.

Розмова вийшла діловою і конструктивною, а на завершення Юлія Володимирівна тепло і щиро привітала усіх колег зі святами, що наближаються і передала найкращі побажання всій своїй великій команді, кожному партійцю у кожному населеному пункті України. 

Попереду – новий рік, рік боротьби за Україну, рік перемог!

1


КОМЕНТАРІ (1)

Прочитає  замітку  Кобевко П.Д.  і, як  скорпіон, ужалить  сам  себе  в  гузно.Побігавши  по  партіях,  натерши  полосу  на  лобі  від   повертання  кашкета,  він,  накінець, знайшов  СВОЮ  ПАРТІЮ- партія Саакашвили.  Які  вони  подібні  між  собою, жах!  Навіть штани  висять  однаково,  матнею до колін!  Тепер,  разом,  будуть люструвати  чиновників  від НФ, БПП, Батьківщини, Свободи!

avatar

Тарас

24 грудня 2016 08:29