Буковинська «Батьківщина» оголосила про початок боротьби з рейдерством в аграрному секторі

Буковинська «Батьківщина» оголосила про початок боротьби з рейдерством в аграрному секторі

04.10.2016, 20:12
1


КОМЕНТАРІ (5)

  Захищати аграріїв - це важливо, але потрібно робити конкретні справи, а не політичні декларування, які практично нічого селянам не дають. Чому сьогодні "Батьківщина" в Чернівецькій області, маючи всі важелі і перневаги не відкличе рішення облради від 2000 року про позбавлення спадковості та правонаступництва бувших колгоспних земель і лісонасаджень в гірських районах області, що було чистим рейдерством? Це реальна справа, яка може конкретно вирішити проблему рейдерства облради. Залишити гуцулів без пасовищ та лісовідведень для ведення сільського господарства - це також великий злочин.
avatar

Valeriy Petruyk

04 жовтня 2016 11:30

Ця новина нагадує ситуацію, що на злодієві шапка горить.  Не вірю цій Батьківщині вже!

avatar

кобзар

04 жовтня 2016 13:55

Згідна з Валерієм! А ще потрібно розкуркулити на землю всіх бувшиш і теперішніх можновладців Бурбака, Яценюка, Фищука, Федорука, які за свій період перебування при владі накрали і за безцінь ПРИХВАТИЗУВАЛИ гектари землі в Чернівцях і області!))) Вони ще й зараз перебувають при владі та грабують народ всілякими можливими і неможливими методами!... І грабують так, що ніби кожен день для них останній!)))

 

avatar

Людмила Дудченко

04 жовтня 2016 15:07

Валєра! Доброго ранку! Облрада Мунтяна вже давно це рішення відмінила як таке, що не було реалізоване. Рішення від 2000 року вже не чинне. А ти самий чого мовчав усі ці роки? Де був? Видатний захисник аграріїв і гуцулів, до тебе ситуація не доходила? Тепер видаєш її як своє досягнення. Це,до речі, також рейдерство, Валєра, привласнювати і красти результати чужих розслідувань.

avatar

Петрюк прокинувся

04 жовтня 2016 16:35

Що той Петрюк верзе? ніхто не залишив гуцулів без пасовищ - пасовища їм віддали у приватну власність. І що з того? Більше половини (це офіційні цифри Путильської РДА) землі за ці роки позаростало лісом. Це свідчить, що гуцули не є достойними власниками своєї землі. Полонини треба у них забрати взагалі, поки повністю не перетворилися на суцільний ліс. Отак господарюють на землі гуцули.

avatar

Про пасовища гуцулів

05 жовтня 2016 09:09