Буковинська «Батьківщина» і «Обнова» запрошують на концерт «ДУХ ЛИЦАРСТВА» на Покрову в Чернівцях

Буковинська «Батьківщина» і «Обнова» запрошують на концерт «ДУХ ЛИЦАРСТВА» на Покрову в Чернівцях

14.10.2014, 17:38

Сьогодні, 14 жовтня, на свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День народження УПА, чернівецьке «Товариство українських студентів-католиків «Обнова» за підтримки партії ВО «Батьківщина» проведе у Літньому театрі Центрального парку культури і відпочинку імені Тараса Шевченка патріотичний благодійний вечір пам’яті героїв, які загинули за  Україну – «Дух лицарства». Захід пройде у рамках молодіжного етно-духовного фестивалю – «Обнова-фест», який мав відбутися у День незалежності України.

У програмі дійства – молитва за Україну, виступи літераторів, борців за волю України, а також концерт відомих патріотичних гуртів та виконавців (кращих учасників минулих фестивалів «Обнова-фест») – театру-студії «Ґердан» (Чернівці), гуртів «Мері» (Львівщина), «Тінь сонця» (Київ) та «Чумацький шлях» (Хмельницький).

Під час заходу відбудеться збір благодійних пожертв на потреби українського війська та на підтримку дітей-сиріт родини священика Дмитра Винника, який разом з дружиною трагічно загинули у серпні цього року в ДТП.

Літній театр. Початок о 18 год.

Вхід на вечір пам’яті - за доброчинними внесками.

1