Буковинець угнав «Opel» з ключами і увімкненим двигуном та покинув його на полі між Коровією та Волокою

Буковинець угнав «Opel» з ключами і увімкненим двигуном та покинув його на полі між Коровією та Волокою

02.06.2021, 12:13

Правоохоронці знайшли викрадене авто, а згодом встановили особу зловмисника. Чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Співробітники Управління карного розшуку обласного управління поліції спільно з колегами відділення поліції № 1 (м. Сторожинець) Чернівецького райуправління поліції здійснили низку оперативно-розшукових заходів. Внаслідок їх проведення протягом трьох днів правоохоронці знайшли автомобіль, який був покинутий на полі між селами Коровією та Волокою.

Згодом поліцейські встановили особу викрадача. Ним виявився 45-річний житель села Банилів-Підгірний. Буковинець зізнався у скоєному та пояснив правоохоронцям, що того вечора у селі Глибочок він проходив повз будинок, біля якого був припаркований «Opel» з увімкненим двигуном та із ключами у замку запалювання. Чоловік скористався відсутністю власника автомобіля та незаконно заволодів ним. У межах сіл між Волока та Коровія на полі автомобіль забуксував, тому буковинець покинув там транспортний засіб та зник з місця події..

Слідчі поліції повідомили про підозру буковинцю у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 16 березня до поліції звернувся 30-річний житель села Глибочок та повідомив, що ввечері цього дня невідома особа заволоділа його транспортним засобом «Opel» сірого кольору, який був припаркований біля будинку заявника.
 
Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області
1