Буковинець, що служив артилеристом в АТО, помер у лікарні Харкова: на похорон прийде все село

Буковинець, що служив артилеристом в АТО, помер у лікарні Харкова: на похорон прийде все село

13.07.2015, 16:16

Про це журналісту molbuk.ua повідомили в Чернівецькому обласному військовому комісаріаті. 

- Це мешканець села Стрілецький Кут Кіцманського району, Віталій Тащук 1974 року народження, - розповів заступник Чернівецького обласного військового комісара Віктор ДЗЬОМБАК. - Він служив у 26-ій артилерійській бригаді, брав участь в АТО. Потім захворів, точний діагноз не знаємо. Поранений не був. Лікувався у лікарні міста Харків. Та 11 липня помер.

Завтра, 14 липня, тіло Олександра привезуть до його рідного села, додав Віктор Дзьомбак. Того ж дня відбудуться похорони.

Сам військовозобов'язаний проживав разом із дружиною в Києві. Був призваний Київським міським комісаріатом. 

На похорон померлого на Сході буковинця Віталія Тащука прийде все село: і працівники сільської ради, і прості мешканці.

Про це кореспонденту molbuk.ua розповіла соціальний працівник Кіцманського територіального центру Наталія ГРИГОРЯК.

За словами пані Наталії, тіло померлого привезуть до рідного села Стрілецький Кут Кіцманського району завтра, 14 липня, близько 12-ої години дня. А о 14.00 розпочнуться похорони. Вони будуть велелюдними: усі односельчани хочуть провести в останню путь свого героя.

Як розповіла Наталія Григоряк, усі працівники сільради Стрілецького Кута здадуть по сто гривень. Зібрану суму віддадуть матері померлого.

Чи буде виділена якась офіційна матеріальна допомога родині військового, пані Наталія наразі не може повідомити. 

Нагадаємо, 26 червня у селі Банилів провели в останню путь загиблого в зоні антитерористичної операції сержанта 1-го батальйону 80-ї окремої аеромобільної бригади Високомобільних десантних військ Збройних Сил України Івана Діяконюка.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

чого народні понти кулявлобні не в АТО на передку? ви паскуди тваринні чого сидете по кабінетних норах?  сцуки прокаталися пару раз в запоріжску оласть і вже маєте учасника пільг! будьте прокляті ляді кулявлобні!!!!!!!!!!!!!!

avatar

буковинці

13 липня 2015 15:19