Буковинець 'подякував' Президенту України, що став 'бомжем'

Буковинець "подякував" Президенту України, що став "бомжем"

07.06.2013, 05:44

 ВІДКРИТИЙ  ЛИСТ  “ПОДЯКА”  Президентові України активіста - члена ВГО "Ніхто Крім Нас" в Чернівецькій області!

 В перших рядках свого листа хочу висловити ВАМ  “подяку” і сказати “дякую” за те, що в правовій державі я став БОМЖем.

         Рішенням районного суду мене виселили з житлової кімнати  в гуртожитку у якому я проживав майже 16 років (із постійною пропискою), за яку повністю сплачував всі комунальні послуги, яку мені не дали змоги приватизувати  у свій час.

         ТОВ «Чернівцірембуд» в 1991 році  викупило весь майновий комплекс за корупційною схемою по смішній ціні (приблизно за дев’ять тисяч гривень гаражі, гуртожитки, адмінбудівлі). Цікаво те, що гуртожитку в списку переданого майна для приватизації не має! Як вони його приватизували ?

        Якщо ВИ думаєте, що все можливо довести в суді, то це зовсім не правда. У cудовому розгляді суддя навіть не вимагає у ТОВ «Чернівцірем-буд» свідоцтва на право власності та витягу з реєстру на право власності на гуртожиток по вулиці Полєтаєва 12 у місті Чернівці. Все вже вирішено за домовленістю, а корупції у нашій країні не має !…

        Суддя Шевченківського районного суду в м.Чернівці  настільки впевнений у своїх діях, що своїм судовим рішенням виселив мене тільки з житлової кімнати та кухні, а коридор та ванну кімнату залишив без судового рішення, тобто за мною ( хоча дані приміщення були об’єднані в однокімнатну квартиру, Чернівецьким ОБТІ видано технічний паспорт на дане помешкання). Докази (документи) на право власності ТОВ «Чернівці-рембуд » немає, багато архівних доказових матеріалів не витребувались  у судовому порядку, всі докази ТОВ « Чернівцірембуд » на право власності сприймались на словах.

        Все  вирішено і на всіх рівнях касаційного оскарження.

        Дякую саме ВАМ тому, що Ви являєтесь гарантом  Конституції, забезпечуєте конституційне право на житло та інші свободи …

       Дуже жалкую, що у нас в країні можливо виселити людину з житлового приміщення «… без надання іншого житла». Дуже шкода, що суди, прокуратура та інші силові відомства повернені до людини не обличчям,а проблеми людини являються суто її власними проблемами …!

     Законність у нас мабуть ще на стадії формування (лист-жалоба направлена пану Азарову М.Я. про незаконні дії працівників Чернівецької обласної прокуратури потрапила для розгляду в ту ж Чернівецьку обласну прокуратуру !?)

       Можливо я не правий, можливо амбіції перевершили здоровий глузд, але це все реальність, можливо мій лист допоможе іншим відстояти своє законне право на житло.

      Не надіюсь на розуміння, але дякую за співчуття.

З повагою Остафійчук О.І.

1