Буковинець Михайло Гаврилюк заявив, що команда Саакашвілі - це грузинська банда (ВІДЕО)

Буковинець Михайло Гаврилюк заявив, що команда Саакашвілі - це грузинська банда (ВІДЕО)

17.12.2015, 21:02

Буковинець, народний депутат України від партії «Народний фронт» прокоментував нещодавну суперечку між губернатором Одещини Міхеїлом Саакашвілі та главою МВС України Арсеном Аваковим.

Козак Гаврилюк у коментарі для «17 каналу» заявив, що команда голови Одеської ОДА Саакашвілі є «бандою».

«Якщо зі своєї країни тебе жене твій народ. Це я про президента, який був у Грузії. Якщо ти не потрібен у своїй країні, не потрібен своєму народові, значить народ знає, за що тебе звідти погнали», - прокоментував Гаврилюк.
Також він зазначив, що «грузинська банда, яка у нас засіла і починає розкрадати і знищувати нашу країну».

Нагадаємо, вчора , 16 грудня Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков опублікував на своїй сторінці у Фейсбуці відео свого конфлікту із головою Одеської ОДА Міхеїлом Саакашвілі.

Джерело:  CHV.TV

 
chv.tv
1


КОМЕНТАРІ (3)

ДЕБІЛ він і Африці ДЕБІЛ. Це чмо не знає що говорить!

avatar

МММ

17 грудня 2015 19:50

Аваков, справедливый МЕНТ.

avatar

Гаврилюку

17 грудня 2015 20:05

І оце говорить цвіт нації? народний обранець, один з тих, хто веде наш народ до світлого майбутнього?)) чиїми словами він говорить-цікаво, і чому саме зараз? тільки недалекі і "дуже вчені" можуть дозволити собі такі висловлювання. Прикро, що люди, яких вважали героями. або "достойними"- танцюють під  чиюсь дудку, а такі ж - слухають, і навіть не замислюються - а за кого нас мають!?)) Прикро, дуже прикро за український народ!!! Коли ж перестане бути актуальним вислів: "народ дістає те, чого заслуговує!"???... 

avatar

патріот

17 грудня 2015 20:24