Буковинці Геннадій Москаль та Оксана Продан відповіли на питання, чи вважають президента Російської Федерації Володимира Путіна х*йлом

Буковинці Геннадій Москаль та Оксана Продан відповіли на питання, чи вважають президента Російської Федерації Володимира Путіна х*йлом

05.07.2014, 01:07

В Інтернеті з'явилося відео, на якому українські нардепи та політики відповідають на запитання, чи вважають вони президента Російської Федерації Володимира Путіна х*йлом.

Опитування провели журналісти видання gordonua.com.

Нардеп-свободівець і актор Богдан Бенюк від відповіді ухилився, присоромивши журналістку: "Як ви могли таким ротом сказати таке слово? Ви що? Хіба ж так можна казати?!".

В свою чергу Олег Ляшко погодився з народною фразою: "Від правди нікуди не дінешся. Значить, так і є". З цією ж думкою погодилися і нардеп Сергій Каплін (УДАР) та буковинець Геннадій Москаль ("Батьківщина"). Ударівець Едуард Гурвіц та Сергій Пашинський із "Батьківщини" уникнули прямої відповіді, назвавши вислів народною творчістю.



"За кухлем пива я і сам скандую аналогічне гасло, бо аналогічно вважаю", - зазначив Олександр Доній із депутатської групи "Суверенна європейська Україна".

"Це ознака слабкості. Ось коли ми переможемо, тоді ми йому скажемо, що ми про нього думаємо", - запевнила Леся Оробець.

Нардеп від "Свободи" Ірина Фаріон на запитання "смачно" зареготала, а потім відповіла: "Абсолютно!".

Регіоналка Ганна Герман не знайшла, що сказати: "Знаєте, я не настільки народна, щоб…".

Позафракційний Микола Рудьковський вислухав запитання і мовчки пішов від журналістів, пише ТСН.

Нагадаємо, фраза "Путін – х*йло!" стала мегапопулярною не лише в Україні, а й у світі після того, як її 30 березня цього року заспівали в Харкові фанати футбольних команд "Металіст" і "Шахтар". Такі слова про президента Росії викликані через його агресію проти України.

1


КОМЕНТАРІ (4)

Долбо.би! Це від безсилля, і тупості! Євреї керують в Україні! Легко кричати на путіна, і бомбмти та вбивати мирних жителів, жінок і дітей. І нема чого свою некомпетентність, продажність, корумпованість списувати на "путіна", на москлів. Нашій рідній Україні потрібен мир, нехай діти депутатів і генералів, міністрів, губернаторів, мерів, олігархів ідуть і воюють на сході з сепаратистами. З Києва кричать на путіна хуйло, а в чернівці десятками везуть наших хлопців на вічний покій. Буде суд над вами як божий так і народний. Судити вас будуть за вбитих в Одесі, втрату Римунам шельфа Чорного моря, за втрату Крима, за війну на сході, за  ... 

СЛАВА ЄДИНІЙ УКРАЇНІ!!! 

avatar

Революціонер

04 липня 2014 23:12

Може не путін, а пєтін?

avatar

Чернівчанин

04 липня 2014 23:16

Америка буде воювати з Росією до останнього Українця!!!

avatar

Іван

04 липня 2014 23:20

Бла бла бла

бла бла бла 

вся робота Москаля

москалям ла ла ла ла 

avatar

Москалеку

04 липня 2014 23:45