Буковинець Геннадій Москаль може очолити Нацполіцію

Буковинець Геннадій Москаль може очолити Нацполіцію

23.12.2016, 01:01

Як стверджують джерела, наближені до МВС перше прізвище ймовірного нового глави Нацполіції, яку йому називали близькі до МВС джерела, це нинішній в. о. відомства Вадим Троян. 

"За плечима у 37-річного Трояна, до речі, бойовий досвід в АТО: пішов добровольцем у "Азов", в травні 2014 року став заступником командира полку "Азов" при ГУМВС України в Київській області. Восени 2014 року Троян очолив Нацполіцію в Київській області, а на посаді першого заступника голови Нацполіції України з березня 2016 року займався кримінальним блоком", йдеться у матеріалі. 

Ще один ймовірний кандидат, відомостями "Апостроф" — керівник Головного управління Національної поліції у Києві Андрій Крищенко. І хоча нещодавно він заявив ЗМІ, що не збирається претендувати на вакантну посаду, виключати його кандидатуру все ж не варто. Проте, "нещодавно з'явився один неприємний фактор, який гіпотетично може вплинути на його шанси очолити Нацполіцію країни - саме він віддав наказ про притягнення спецназу КОРД у сумнозвісній спецоперації в Княжичах, де загинуло 5 силовиків", йдеться у повідомленні. 

Ще один можливий кандидат на посаду голови Нацполіції — Геннадій Москаль — людина-глиба, якого в останні три роки відправляють наводити порядки в найбільш складних областях, наприклад, у Луганській, а зараз — у Закарпатській. А між тим, у 66-річного Москаля, генерал-лейтенанта міліції у відставці, крім досвіду управлінського, величезний стаж роботи в системі МВС — з 1975 року. Як не подивися, хороший плюс для людини на такій складній роботі як далеко ще недореформована Нацполіція. 

"Його називало кілька близьких до МВС джерел", стверджують журналісти. Позитивно оцінив цю кандидатуру і екс-радник міністра МВС Костянтин Стогній. "Єдиний, хто більш чи менш підходить на цю посаду (з тих, кого обговорюють), — це Геннадій Москаль, — сказав він. — У нього є розуміння, що потрібно робити в системі, і він давно перейшов межу, за якою людині треба заробляти собі якісь дивіденди", працювати на особистий імідж". Нагадаємо, в Україні оголошено конкурс на посаду голови Нацполіції. Раніше Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що ім'я нового голови Нацполіції, ймовірно, стане відомим в лютому 2017-го року.

Джерело: "Апостроф"

1


КОМЕНТАРІ (1)

      Ещё во время СССР Г. Москаль не только не улучшал состояние преступности, но и, пользуясь своим служебным положением, подчинял себе, на вверенной ему территории, местную верхушку всех преступных элементов и заставлял работать на себя, как вор в законе. Именно с тех пор, к ментам прилипло понятие "БАНДИТ (ВОР) В ЗАКОНЕ"! беспредел под прикрытием Закона! То есть, бандит (вор) в погонах (в милицейских погонах)!

      Сегодня ему это (возглавить преступность, в частности контрабанду) уже не удаётся. И как раз наглядным примером этому есть его работа и в Луганской области. Порошенко, видя его потуги сращивания с бандитами, включая бандитами из ЛНР, перебросил Москаля в Закарпатье. Но, и здесь Г. Г. с треском проиграл местным преступникам, возглавляемыми братьями Балоги. Поэтому и подавал прошение об отставке и которую отклонил президент.

 

        Любит наш украинский народ поддаваться на манипуляции негодяев и создавать себе идолов (Москаль, Савченко, Саакашвили, Тимошенко, Ющенко, Порошенко). Но, проходит не так уже и много времени, как наступает разочарование и даже ненависть к этим личностям.

Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина, журналист.

 

095-474-37-54    [email protected]

avatar

Г. Геков

23 грудня 2016 22:23