Буковинець доручив Бурбаку передати вітання та підтримку земляку Арсенію Яценюку

Буковинець доручив Бурбаку передати вітання та підтримку земляку Арсенію Яценюку

01.03.2017, 14:49

Народний депутат України Максим Бурбак цього тижня працює з громадянами. 

Деякими враженнями від прийому громадян голова парламентської фракції "Народного фронту" поділився на своїй сторінці у ФБ

Прийом громадян у Заставні. Люди йдуть з нагальними проблемами, були і справедливі нарікання на зволікання з реформами. І раптом зустрічаю знайоме обличчя. Кішкан Василь з Веренчанки, який нам на Майдані свої вірші декламував. Згадали події трирічної давнини, знайомих, передивилися фотографії. Отримав доручення передати вітання та підтримку земляку Арсенію Яценюку. З радістю виконаю !!! - пообіцяв Бурбак. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цього тижня народний депутат України Максим Бурбак проводитиме прийом громадян

Вчора був напружений, але напрочуд позитивний робочий день в Чернівцях, - продовжив ділитися враженнями від спілкування з буковинцями Максим Бурбак. - Провів прийом громадян в обласній раді. Проблеми все ті самі - зволікання в нарахуванні субсидій, земельні питання, санаторне лікування чорнобильців, бездіяльність обласної прокуратури.

 - Потім з колегою нардепом Миколою Федоруком провели традиційну прес-конференцію, на якій обговорили діяльність уряду Арсенія Яценюка, загальнодержавні питання і позицію фракції Народного Фронту стосовно їх вирішення. Не забули і місцеві проблеми - пасажирські перевезення та тарифи, злочинна бездіяльність Чернівецької міськради та залишки команди Фірташа на Буковині.

 - Найцікавішою була зустріч з представниками громадських організацій людей з інвалідністю та роботодавців, які їх працевлаштовують. Обговорили пропозиції до змін в законодавстві щодо стимулювання роботодавців в реальному працевлаштуванні людей з інвалідністю, а не лише в сплаті штрафів до держбюджету. На наступному засіданні нашого профільного комітету доповім про це колегам. Прикро, але жодного представника з міської влади, жодного депутата міськради. Але як файно вони розказують про турботу за людей на сесіях, які в Чернівцях вже нагадують дешеву мильну оперу.

Але файний був день ! - підсумував враження Максим Бурбак. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Вибрали на свою голову депутатів які думають про особисте збагачення, роблять вигляд благодійників, довели  народ до зубожіння і намагаються за будь якої ціни утриматись у влади.

avatar

02 березня 2017 12:39