Буковина виділить 400 тон гравійно-піщаної суміші івано-франківським ремонтникам на  дорогу, яка сполучає Вижниччину й Путильщину з Чернівцями

Буковина виділить 400 тон гравійно-піщаної суміші івано-франківським ремонтникам на дорогу, яка сполучає Вижниччину й Путильщину з Чернівцями

24.05.2017, 14:51

Днями відбулася зустріч представників Чернівецької та Івано-Франківської області щодо ремонту 8 км. дороги, яка пролягає через сусідню Івано-Франківську область та сполучає Вижницький і Путильський райони Чернівецької області і є практично єдиним сполученням горян з обласним центром.

Зазначений відрізок дороги місцями взагалі не придатний для пересування автотранспорту. Івано-Франківська сторона, у відомстві якої знаходиться ця дорога державного значення, впродовж цього тижня розпочне поточний її ремонт щоб забезпечити хоча б мінімальну здатність проїзду. Також повідомлено, що на 2017 рік ця дорога включена до переліку автошляхів, на яких проводитимуть капітальний ремонт.

Під час зустрічі досягнуто домовленостей щодо надання Чернівецькою областю Івано-Франківським ремонтним бригадам 400 тон гравійно-піщаної суміші задля покращення дорожнього полотна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путильський район з'єднають з Вижницьким якісним автошляхом

 

1