Буковина відремонтує цього року дороги на понад 200 мільйонів

Буковина відремонтує цього року дороги на понад 200 мільйонів

19.06.2017, 14:47

З Державного бюджету України на впорядкування дорожньої інфраструктури Чернівецької області передбачено 79,2 млн. грн., з них на будівництво та реконструкцію автомобільних доріг загального користування – 2,3 млн. грн., капітальний ремонт автодоріг - 23,1 млн. грн., поточний середній ремонт доріг загального користування – 53,8 млн. грн.

Про це йшлося на нараді в облдержадміністрації, йдеться в повідомленні прес-служби ОДА.

Щодо фінансування від перевиконання митниці, то службою автомобільних доріг сформовано попередній перелік об'єктів, які фінансуються за з рахунок перехідних коштів з 2016 року та коштів від продовження експерименту у 2017 році. Очікується, що до кінця червня поточного року буде освоєно близько 130 млн. грн.

"Ми повинні бути готовими до того, що з початку 2018 року відбудеться передача доріг загального користування місцевого значення зі сфери управління Укравтодору та Служби автомобільних доріг до сфери управління обласної державної адміністрації, - сказав на нараді голова облдержадміністрації Олександр Фищук. – Разом з тим буде запроваджено нову систему фінансування дорожньої галузі - за рахунок дорожнього фонду".

Очільник крайової влади наголосив на тому, що на сьогодні перед обласною владою стоять завдання освоєння коштів від перевиконання митних платежів, поточні ремонти доріг державного та місцевого значення, а також робота з попередження руйнування доріг великоваговим транспортом, особливо у літній період.

1


КОМЕНТАРІ (1)

200млн. на  дороги Буковини - "що  слону  дробина". Пам"ятається,  САД в  Укравтодорі захищав  план  виконання  робіт по  дорогах і мостах області  на сумму біля 2 млрд.гр. Як бачимо, йому  гахнув  Укравтодор "аж -79,2млн.". Наші депутати ВР і др.рівнів -  НІ  МУР-МУР.  А  тут  ще і власний губенатор мухлює:  митні  гроші  під дупу(в банк -під комісійні)  і з 500- "відвалив  аж 130млн.  На  славу господарюємо!!!

avatar

Арсений

19 червня 2017 15:24