Буковина відправила 43 вишиванки дітям зони АТО

Буковина відправила 43 вишиванки дітям зони АТО

14.05.2016, 20:38

Буковинські школярі, їх батьки та педагоги взяли активну участь у Всеукраїнській акції «Вишиванка дітям зони АТО», що була ініційована Міністерством освіти і науки України, Департаментом освіти і науки обласної державної адміністрації та громадською організацією «Волонтерська Сотня Доброволя». Метою акції «Вишиванка дітям зони АТО» є консолідація суспільства та покращення взаєморозуміння жителів різних регіонів України.

Збір вишиванок відбувався до 12 травня. І в цей же день «Новою поштою» посилку з вишиванками було відправлено в місто Сєвєродонецьк Луганської області.Заступник голови Луганськоїобласної державної адміністрації  Єлизавета Пушко-Цибуляк, державні службовці та представники громадської організації «Волонтерська Сотня Доброволя» запевнили, що особисто презентують вишиванкидітям.

Організатори акції висловлюють подяку всім, хто долучився до благодійної ініціативи, зокрема колективу Мамаївського ЗНЗ І-ІІІ ступенів №1 Кіцманського району, які передали дітям Сходу 14 вишиванок.

Також на Схід було передано листи від учнів навчальних закладів Буковини. Акцію було організовано науково-методичним центром виховної роботи Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області. 

1