'Буковина – українському війську» візьме участь у фестивалі культур 'Global Village'

"Буковина – українському війську» візьме участь у фестивалі культур "Global Village"

17.07.2015, 16:13

19 липня 2015 р. об'єднання "Буковина – українському війську» візьме участь у фестивалі культур "Global Village", який відбудеться у Музеї народної архітектури та побуту. Дякуємо директору музею п. Олегу Кучуряну за безкоштовно надане волонтерам місце для встановлення намету.

Усі, хто не знайшов нас під час Петрівського ярмарку, мають можливість допомогти військовим, отримавши на згадку сувеніри та handmade вироби, виготовлені руками майстринь з-поміж волонтерів - магнітики, обереги, віночки, славнозвісне сало в тюбиках і багато іншого.

Кошти, зібрані на фестивалі, будуть використані на придбання необхідного спорядження бійцям в зоні АТО, потреби яких досі залишаються значними, і лише волонтери в змозі їх задовольнити.

Принагідно зазначимо, що під час Петрівського ярмарку об’єднанню «Буковина – українському війську» пожертвували 48270 гривень. З них 16 тис. грн. зібрані нашими волонтерами із Заставни, які будуть витрачені на заготівлю продукції та доправленню її на передову, 5 тис. 565 грн. громадяни пожертвували на допомогу реабілітаційному центру для військовослужбовців, який функціонує при обласній психіатричній лікарні, решта 26 тис. 705 грн. будуть спрямовані для допомоги військовим, які боронять цілісність нашої держави на Сході України.

Разом до Перемоги! Слава Україні!!! Слава Героям!!!

 Об’єднання «Буковина – українському війську».

1