Буковина долучилась до акції 'Україна проти Януковича'

Буковина долучилась до акції "Україна проти Януковича"

18.07.2012, 17:42

Віднині кожен буковинець може долучитися до судового позову проти президента Януковича - Буковина приєдналася до всеукраїнської акції "Україна проти Януковича". Про це повідомили на прес-конференції, у якій взяв участь народний депутат України (фракція БЮТ-«Батьківщина») Остап Семерак, керівники регіональної виборчої кампанії та регіонального виборчого штабу Іван Мунтян та Максим Бурбак.

Для долучення до позову проти Януковича потрібно лише заповнити заяву про вступ у справу в якості третьої особи (з позовом до Вищого спеціалізованого суду проти президента Януковича звернувся від імені Об’єднаної опозиції Арсеній Яценюк) і договір на надання безоплатної правової допомоги. Жодних документів надавати НЕ ПОТРІБНО!

Заяву і договір можна отримати в інформаційних наметах, які розташовані в обласному центрі та в усіх районних центрах Буковини. У Чернівцях вже встановлено 5 наметів у різних районах міста: на Проспекті Незалежності, по вул. Ентузіастів, на Центральній площі, в районі Гравітону та в Садгорі, у райцентрах – по одному.

Акція триватиме віднині і до остаточного усунення від влади Януковича. Опозиція розуміє, яка зараз ситуація в судовій системі, а тому готова апелювати до міжнародних інстанцій, судів. «Після обов'язкової перемоги опозиції ми створимо демократичну більшість, яка утворить комісію з імпічменту президента», - заявили Іван Мунтян та Максим Бурбак.

Ще раз зауважте: вам не потрібно залишати паспортні дані. Необхідно вказати прізвище, ім’я, по-батькові та свою адресу, а також поставити підпис. Заповнені документи надішлють за потрібною адресою активісти з інформаційних наметів, або, якщо громадяни мають бажання відправити їх самостійно, то потрібно надіслати за адресою: 04080, м. Київ – 080, вул. Турівська, 13.

1