Будиночка Діда Мороза від Фірташа на Соборній площі не буде! Буде глінтвейн від Маковецького!

Будиночка Діда Мороза від Фірташа на Соборній площі не буде! Буде глінтвейн від Маковецького!

27.11.2016, 22:47

Натомість буде Святий Миколай та будиночок дідуся-казкаря.

Дискусія щодо Діда Мороза та безкоштовної ковзанки від Фірташа виникла на Фейсбуці.

Волонтер Галина Абрам`юк написала:  "Чи стоятиме на Соборній площі фірташівський будинок "ватного" діда мороза? Чи знайдеться у нас здоровий глузд бодай на третьому році війни НЕ ПРОГИНАТИСЯ і НЕ ПРОДАВАТИСЯ за пряники від ВОРОГА УКРАЇНИ ? Фірташ подарував будиночок, обікравши всю Україну і кожного з нас! Та він кожному з нас винен не один будинок! Він підтримує вбивць - російських зайд і колабораціоністів-перевертнів, які стріляють у наших солдатів! ЧИ ЗНАЙДЕ ВЛАДА АЛЬТЕРНАТИВУ?".

 Галина Абрам`юк навіть запропонувала замінити пряничний будинок Діда Мороза на шопку: "До речі, на місці будиночка, в самому центрі площі , можна було б відтворити дійство народження Христа, аби видно було з усіх боків!".

На пропозицію відповіла Ірина Карімова, радниця міського голови Чернівців: "Жодного Діда Мороза цього року на Соборну площу не запрошували. Готується новий будиночок для українського дідуся-казкаря, буде і Святий Миколай, і подарунки діткам, які знають українські віршики і казочки. Будуть і інші цікаві забави для малечі, зокрема, вперше діятиме живий куточок. А з 15 грудня в палаці "Юність Буковини" працюватиме пошта Святого Миколая, його помічники допомагатимуть малечі писати листи".

Джерело: сайт http://acc.cv.ua/

ДОВІДКОВО:

На засіданні Конкурсної комісії визначено переможця конкурсу на проведення та облаштування Різдвяного ярмарку на площі Соборній міста Чернівців. 

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

За рішенням Конкурсної комісії переможцем конкурсу став ФОП Маковецький Віталій Адамович, якому надано право організувати новорічно-різдвяний ярмарок, шляхом встановлення малих архітектурних форм на площі Соборній (біля головної ялинки) для здійснення торговельної діяльності, зокрема: сувенірною і художньою продукцією народних промислів, новорічними подарунками, хлібобулочними та кондитерськими виробами, солодощами, продукцією ресторанного господарства (не більше 30% від загальної кількості павільйонів), гарячими напоями, глінтвейном. 

Маковецький В.А. зобов’язався забезпечити: 

– облаштування та функціонування новорічно-різдвяного ярмарку, шляхом встановлення 31 дерев’яного будиночка для торговельної діяльності, відповідно до пожежних і санітарних норм та правил; 
– створення святкової атмосфери, шляхом стилізованого оформлення локації ярмарку та будиночків з використанням світлових декорацій (сучасних ілюмінацій); 
– культурно-розважальне наповнення заходу, зокрема, виступи музичних колективів, майстер класи, вогняне шоу тощо. 
– прибирання і вивезення сміття визначеної території, відведеної під ярмарок; 
– дотримання всіх вимог визначених Положенням про конкурс на проведення та облаштування Різдвяного ярмарку у місті Чернівцях. 


Бажаючим взяти участь у Різдвяному ярмарку звертатися до переможця конкурсу ФОП Маковецького В.А. за моб. тел.0504343179.

1


КОМЕНТАРІ (1)

абрам'юк -- таке собі чисте українське прізвище)))))))) ця дамочка мабуть є мозковою сестрою орлиці фаріон)))))))))

а абрамюк тілько фіртпшем який за ї словами крав мається , яценюком і К  який крав і краде в українського народу в рази більше вона не мається))))))) клоуниха!

гроші минули роки давав фірташ а вже що місцеві тупоголові ставили на площі то діло не фірташа а місцевих керовників! хто минулого року керував містом чи не каспрук з фронтома))))))))

 

які ви убожества тупі! морозу не місце але і немісце ригальні оля орлиці з буковини з чісто українским прізвищем))))) абрамчик . пардон апрамюк

 

як же ці камсамолки маладиє старі клячі місцеві потипу абрамюк круглецка карімова філіпчук вишне......... ЗАДОВБАЛИ! ви тупоголові старенції своїм клімаксом ЗАДОВБАЛИ ВЖЕ ! ))))))

avatar

клоунам

28 листопада 2016 09:12