'Будь-якої миті від струму можуть загинути дитина чи дорослий': активіст виявив у Садгорі дитячий майданчик біля небезпечної трансформаторної будки (оновлено)

"Будь-якої миті від струму можуть загинути дитина чи дорослий": активіст виявив у Садгорі дитячий майданчик біля небезпечної трансформаторної будки (оновлено)

13.08.2017, 17:50

Громдський діяч Сергій Качмарський повідомив про потенційно небезпечний об'єкт в Садгорі. 

- Реалії Садгори: сміття, гори порожніх пляшок з-під алкоголю, використані шприци, вибоїни на дорогах, асфальтне покриття довели до певної межі на дорозі і зупинили прокладання.  Знаєте чому? Далі проживає політичний опонент нинішньої влади.

Світлина від Сергія Качмарського.

- Відповідь шановним панам-депутатам із політичної сили "Батьківщина" стосовно стану дитячих та спортивних майданчиків та інших проблем у Садгорі. Навіщо брехати своїм виборцям, що все так чудово і добре в Садгорі! Відвідую людей похилого віку та інвалідів в геріатричному пансіонаті з різними благодійними проектами по декілька разів на місяць. Стан асфальтного покриття бажає кращого: ями, вибоїни, є цікаві фрагменти дороги, де є асфальт, потім немає, потім знову є. Добрі люди пояснили, що все залежить від достатку власників будинків та політичних ігр під час виборів.

Дитячий майданчик біля не огородженої трансформаторної будки (відстань 8 метрів) Жах!!! Будь-якої миті від струму можуть загинути дитина чи дорослий. Існує рішення суду обгородити майданчик, але хто його буде виконувати? Думаю, Мирослав Парасківа вживе заходів, а "побратими" допоможуть!!! Майданчик подарували на минулих виборах: просто привезли і встановили вночі,  де захотіли - без відповідного дозволу. Здогадайтеся представник якої політичної сили проживає поруч?

- На прохання мешканців (вже почали збирати підписи) плануємо найближчим часом  встановити перший майданчик біля житлових будинків садгірчан. Проблем у Садгорі ще досить багато!!! Тільки спільними зусиллями зможемо їх вирішити. У кого є цікаві пропозиції і хто готовий підтримати і приєднатись до нас звертайтеся особисто до Мирослава Парасківа - директора геріатричного пансіонату (вул.Івана Підкови, 13), пишіть на його сторінку.

Світлина від Сергія Качмарського.

 

1