Браво, Марианна! (нічний BukNews)

Браво, Марианна! (нічний BukNews)

29.08.2013, 04:19

Гостем чергової авторської програми  Ігоря Буркута «Інтелектуальне життя в Чернівцях продовжується», нещодавно започаткованої в Муніципальній бібліотеці імені А. Добрянського, сьогодні стала чудова українська письменниця Маріанна Гончарова.  На жаль,  більше відома у світі, ніж в Чернівцях. Навіть попри те, що  живе за якихось 18-25 хвилин їзди автівкою від головного міста Буковини, про яке багато пише. Хоча, у світлі  відомого вислову про пророка у своїй землі, нічого дивного в цьому якраз  немає…  Добре, що хоч десь  склали справжню ціну її талантові. Цього року, наприклад,  письменниця  стала переможницею Міжнародного літературного конкурсу «Русская Премия» в номінації  «Мала проза» за повість «Дракон из Перкалаба». Власне й видається Маріанна Гончарова переважно в Москві та Санкт-Петербурзі.

Читаючи чи слухаючи в авторському виконанні прозу письменниці, мимохіть зауважуєш її яскраву театральність, а відтак ловиш себе на бажанні… зааплодувати, навіть вигукнути  «браво!»  І аплодисментів на вечорі справді не бракувало.  Майстер інтелектуального гумору, як кваліфікував свою гостю Ігор Буркут, читала старі і нові тексти, спілкувалася з аудиторією.   Повна відео версія зустрічі незабаром буде доступною в Інтернеті. Наразі ж підсумувати враження можна коротко: пані Маріанно, ви прекрасні!

А насамкінець відео-подарунок від письменниці:

1


КОМЕНТАРІ (4)

Ігор Григорович аж помолодів!

Велика сила високого мистецтва.

avatar

Валентин

29 серпня 2013 03:09

Чому ж не знаємо пані Маріанну? Знаємо. Гарно представили їписьменницю та її творчість чернівецькі журналістки в проекті  журнвлу  "Жінка", присвяченому 600- літтю Чернівців.

avatar

Зеник

29 серпня 2013 21:20

Так чекав цієї зустрічі, а анонс якось проморгав. ;(((((. Сильно, сильно шкодую. Насправді геніальна письменниця. Шкода, що зустрічей з нею немає так мало в Чернівцях.

avatar

Семен

30 серпня 2013 10:30

Семен, Ви не прогавили анонс. Його просто не було для загалу - лише для обраного Буркутом кола. Отака тут в наших Чернівцях чортківська інтелігенція.

avatar

Щодо анонсу

30 серпня 2013 18:05