Боротьба за пам'ятник триває: міського голову Новодністровська просять не чинити спротиву і віддати Шевченка

Боротьба за пам'ятник триває: міського голову Новодністровська просять не чинити спротиву і віддати Шевченка

26.02.2014, 21:47

Про це BukNews повідомив Максим Тополь, студент-заочник 1 курсу кафедри журналістики ЧНУ ім.Федьковича, який проживає у Новодністровську.

У коментарі до цієї новини громадська активістка Н. Ф. Тугарова виклала свою точку зору

- Цей лист організував секретар Новодністровської міської ради Лутчак М.В., якого за рішенням громади депутати хочуть  28 лютого відправити у відставку. Але він всякими методами намагається цього уникнути і створює різні провокації типу цієї з листом. Крім цього його синок за допомогою "тітушок" залякує депутатів. А щодо пам'ятника Шевченка, то  хочу востаннє наголосити, що всі необхідні документи на цей пам'ятник в мене є!

Раніше ми повідомляли: Делегація з Львівщини вимагала на сесії Новодністровської міської ради повернути Шевченка

 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Знову ваш інтернет портал подає не перевірену і не правдиву інформацію.Це лист організував секретар Новодністровської міської ради Лутчак М.В.,якого за рішенням громади депутати хочуть відправити 28 лютого в відставку.Але він всякими методами хоче цього уникнути і створює різні провокації типу цієї.Крім цього його синок за допомогою тітушок залякує депутатів.А що до пам'ятника Шевченка хочу в останнє наголосити що всі необхідні документи на цей пам'ятник в мене є!

avatar

Тугарова Н.Ф.

26 лютого 2014 20:27

Бачите Юрій,все ж таки Лутчак зрозумів,що ніякі маніпуляції йому не допоможуть і сьогодні написав заяву на звільнення.

avatar

Тугарова Н.Ф.

27 лютого 2014 11:23