Боротьба проти наркотиків у Чернівцях продовжується

Боротьба проти наркотиків у Чернівцях продовжується

14.05.2016, 11:46

Учасники проекту «Ні наркотики», а саме члени місцевого Автомайдану та спортсмени, а зокрема Ревак Олексій, КМС, Чемпіон Світу 2013 року серед Юнаків, та його товариш Максимчук Павло, КМС з вільної боротьби розповсюджували продукцію із номером телефону гарячої лінії в районі вул. Руська та вул. героїв Майдану.

Сергій Качмарський, очільник обласної організації політичної партії «АВТО-МАЙДАН» розповідає, настільки задоволений тим, що молодь в нашому місті розуміє масштабність цієї проблеми, та пропонує свою допомогу в боротьбі проти цього зла.

На наступний тиждень учасниками проекту запланована зустріч із учнями шкіл нашого міста. Лікар-нарколог Іванна Герасимчук наголошує, що вже готує документальний фільм про життя наркоманів, заснований на реальних подіях. Процес створення фільму довготривалий, та вже в найближчий час він буде змонтований та підготовлений для показу в навчальних закладах. Також збираються підписи від мешканців вул. Героїв Майдану котрі хочуть подати колективне звернення в прокуратуру та слідчі органи для того, аби відкрити кримінальне провадження проти розповсюджувачів наркотиків.

«Надіюсь, що спільними зусиллями активістів та громадськості нашого міста ми зможемо побороти це зло» - розповідає Сергій Качмарський.

 

1