Продан образився на 'дзеркало', в якому об’єктивно відображено стан чернівецьких доріг

Продан образився на "дзеркало", в якому об’єктивно відображено стан чернівецьких доріг

07.03.2019, 10:43

Секретар Чернівецької міськради Василь Продан пообіцяв, що ініціює службове розслідування щодо розміщення білбордів, на яких телеканал “ТВА” “тролить” місцеву владу через стан доріг та інфраструктури.

Про це чиновник повідомив в ефірі одного з місцевих телеканалів, пише molbuk.ua.

Зокрема, коментуючи появу цих білбордів, Продан сказав, що “одна політична сила використовує комунальні борди для того, щоб розміщувати свою політичну рекламу”.

“Звичайно, ми проведемо розслідування, яким чином політична сила, яка контролює величезні потоки контрабанди в тому числі, і вивіз лісу, не витрачає свої кошти для того, щоби розмістити цю рекламу на комерційних бордах, а використовує комунальне підприємство, наносить йому збитки і ще й займається політикою”, – заявив Продан.

Він додав, що наразі важливо, аби “політики не було в управліннях і департаментах”.

“Якщо ти працюєш на місто, якщо ти працюєш у міській раді, то, будь ласка, свої політичні уподобання залишай вдома, залишай поза роботою. А коли працівники комунальних підприємств, управлінь, департаментів використовують свої посади в політичних цілях, це абсолютно не нормально. І в Чернівецькій міській раді такого точно не має бути”, – сказав Продан.

Як любить говорити Микола Федорук: каналізація не має партійної належності, - прокоментував ситуацію народний депутат України Максим Бурбак. - І можна ініціювати в міськраді рекордну кількість розслідувань, проте вони не вирішать комунальні проблеми, які теперішні завзяті очільники плодять, як мухи на доброму добриві. Борди, це лише дзеркало, що на нього ображатися. Бо ж кажуть, що на ображених воду возять. І вочевидь ту, що лопатами з калюж вичерпують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Раніше повідомлялося, що у Чернівцях з'явилися білборди з сатиричними підписами “Погані дороги вимагають хороших пройдисвітів”, “Навіть крізь асвальт”, “Любиш рідне місто? Купи собі джип”, “Про дане місто”.

1


КОМЕНТАРІ (1)

О.К.  підняв зарплату недолугому бовдуру аж на 120 %. Це звичайна практика угрупування НФ " кулявлобам  усе, іншим -закон". 

Унгурян використовує комуналььне підприємство як рупор партії Яценюка. Далі буде ще гірше. 

avatar

Віктор

07 березня 2019 11:56