«Боїтесь кредиту, бо з нього не зможете нічого вкрасти, так як крали до цього часу»: чернівчанин у Франції записав відеозвернення до депутатів міськради

«Боїтесь кредиту, бо з нього не зможете нічого вкрасти, так як крали до цього часу»: чернівчанин у Франції записав відеозвернення до депутатів міськради

03.03.2017, 14:37

Чернівчанин Олег Мазур у місті Ніцца (Франція) записав відеозвернення до депутатів Чернівецької міськради, в якому він критикує обранців за їхню відмову голосувати за надання кредиту Європейського банку реконструкції та розвитку на закупівлю нових тролейбусів Чернівцям.

Відповідне відео Мазур опублікував на своєму Youtube-каналі. 

На цьому відео він продемонстрував, як працює система громадського транспорту на околицях Ніцци, де автобуси курсують кожні 10-15 хвилин без запізнень.

Водночас він розкритикував депутатів міськради за їхню відмову підтримати кредит від ЄБРР на закупівлю нових тролейбусів для міста.

"Замість того, щоб приймати у комунальне підприємство нові транспортні засоби, ви просто блокуєте надання кредиту. А блокуєте ви по одній простій причині - бо ЄБРР буде контролювати кожну копійку, і ви з того нічого не урвете, ви з того не зможете нічого вкрасти, так як ви крали до цього часу. Ви це прекрасно розумієте, і тому вам вигідніше купувати б/у-шні тролейбуси через луцькі підставні фірми, які вам потім з цих тролейбусів дадуть відкати", - сказав чернівчанин у своєму відео.



Автор відео продемонстрував, як пересуваються у сучасних та комфортабельних автобусах жителі Ніцци у годину пік. 

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (3)

хто цей клоун? що воно зробило для міста? що воно зробило для України?  нічого! поїхав на заробітки?! то най му бог помогає, але таких клоунів які радіют з вішаня кредитів в валюті на плечі тих хто працює в місті!!!!!! не ма чого навіть слухати бо таких на на дурці купа є

 

чорней ви і ваш сайт вже нище плінтуса навіть читать не буду в в фейсбуці відписався тікл що. позор вам!

 

avatar

Діма

03 березня 2017 13:01

Він нічого не тямить про цей кридит. Каспрук включає важку артилерію. Ну не зможе команда мера заробити на цьому кредиті. Європейці з нас ржуть, бо ми лохі понабирали кредитів кабальних, що наші правнуки будуть віддавати.

avatar

,,,,

03 березня 2017 14:05

До Мазура!

Як і на чому їздять на заході більшість буковинців знають і без тебе, самі бачили. А ти розкажи скільки там коштує проїзд. Розкажи яка доля вартості проїзду іде на зарплату водієві. Розкажи які податки там платять працюючі фізичні особи та юридичні. Розкажи яку долю за супровід даного кредиту беруть чиновники ЄБРР і ця доля входить в загальну суму кредиту. Розкажи чи користуються на заході послугами даного банку?  І т.д. А далі сам зрозумієш, хто в даній ситуації бере відкати.

avatar

Чернівчанин

03 березня 2017 20:10