Бойко відсторонив від посади керівника «Буковина - Фарм», на якого наскаржився Болтунов з ОПЗЖ

Бойко відсторонив від посади керівника «Буковина - Фарм», на якого наскаржився Болтунов з ОПЗЖ

27.01.2021, 19:41

На дії цього керівника наскаржився голова постійної комісії з питань управління об‘єктами спільної власності, депутат облради від партії «ОПЗЖ» Олександр Болтунов.

Голова Чернівецької обласної ради 26 січня підписав розпорядження «Про проведення службового розслідування та відсторонення від здійснення повноважень тимчасово виконуючого обов’язки директора обласного комунального підприємства «Буковина - Фарм».

Про це пише ІА АСС із посиланням на пресслужбу Чернівецької облради.

Зазначається, що таке рішення Олексій Бойко прийняв через звернення голови постійної комісії Чернівецької обласної ради з питань управління об‘єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, депутата облради від партії «ОПЗЖ» Олександра Болтунова.

У цьому зверненні зазначалося, що дії тимчасово виконуючого обов'язки директора підприємства можуть призвести до втрати та знищення майна підприємства. 

У результаті керівництво обласної ради вирішило відсторонити від здійснення повноважень на посаді з 27 січня 2021 року на період проведення службового розслідування тимчасово виконуючого обов’язки керівника обласного комунального підприємства «Буковина -Фрам».

Згідно порталу youcontrol.com тимчасово виконуючим обов'язки директора обласного комунального підприємства значився Станіслав Рябий. Згідно даних ЦВК, Станіслав Рябий на місцевих виборах 2020 балотувався до складу Чернівецької області під номером 16 списку партії «Батьківщина». В окрузі №3, куди входять Хотинська, Рукшинська, Топорівська, Лівинецька, Мамалигівська, Недобоївська, Клішковецька та Магальська громади, він зайняв перше місце, набравши понад 21% голосів виборців. Проте, не отримав депутатського мандату.

Нагадаємо, раніше на Буковині поновили на посадах двох керівників комунальних закладів

Джерело: https://acc.cv.ua/

1