Бойко покаже представникам бізнесу економічний потенціал усієї Чернівецької області, щоб зростали перспективи її мешканців

Бойко покаже представникам бізнесу економічний потенціал усієї Чернівецької області, щоб зростали перспективи її мешканців

12.08.2023, 07:45
Побували у цікавих локаціях та побачили потенціал місцевості.
 
Представники Клубу підприємців Буковини здійснили робочу поїздку у Сокирянську громаду. Бізнесмени відвідали підприємства, соціальні установи, а також ознайомилися з роботою органів місцевого самоврядування. Візит відбувся з ініціативи представників Клубу підприємців Буковини, яку підтримав голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко.
 
«Це активні люди, які хочуть працювати і прагнуть, аби наша область успішно розвивалася. Ми розпочали з однієї із найвіддаленіших громад, але на цьому не зупиняємося. Надалі плануємо показати представникам бізнесу економічний потенціал усього краю, щоб зростали перспективи, створювалися робочі місця, а буковинці будували своє майбутнє тут, а не шукали кращої долі в інших країнах», – зазначив голова обласної ради.
 
Відвідуючи Сокирянщину, представники Клубу підприємців Буковини прагнули також дізнатися про потреби місцевих жителів і вимушених переселенців. Бізнесмени готові надати підтримку тим, хто її потребує, а ще – розглянути можливість реалізації там власних бізнес-проєктів.
 
У рамках першої робочої поїздки громадами представники Клубу підприємців Буковини відвідали школу та садочок у селі Романківці, садове господарство у селі Олексіївка, лікарню, ЦНАП і культурний центр у Сокирянах, Дністровську ГАЕС, Ломачинецьке лісництво, приватний розсадник, а також привабливі для туристів місця на березі річки Дністер.
 
Голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко також ініціював зустрічі з представниками аграрного бізнесу Чернівецької області за участі народного депутата України Валерія Божика для сприяння розв'язання нагальних проблем. 
 
- Родюча земля і працьовиті люди. Здавалось би - запорука успіху аграрного бізнесу України. Проте, не все так просто. Безліч проблем з якими наші господарники стикаються щодня. Зарегульованість, цінова політика на вирощений урожай, паливо і добрива. Але попри все - вони працюють, створюють робочі місця, сплачують податки та допомагають армії наближати омріяну Перемогу.
 
- Вважаю потрібними і доцільними такі зустрічі з людьми, які є основою економіки регіону, - висловив переконання Олексій Бойко. - Відрадно, що відгукується на такий формат робочих зустрічей і народний депутат України Валерій Іванович Божик.
 
- Дякуємо нашим Збройним Силам України за можливість збирати врожаї на Буковині та підприємцям області за самовіддану працю і функціонування нашої економіки! 
 
1