Блокуванням руху вантажівок справу не вирішити: Бурбак шукає шляхи розв'язання проблеми автомобілів з іноземною реєстрацією

Блокуванням руху вантажівок справу не вирішити: Бурбак шукає шляхи розв'язання проблеми автомобілів з іноземною реєстрацією

18.11.2016, 17:18

Народний депутат України Максим Бурбак розповів про заходи, які вижває для вирішення проблем мешканців Чернівецької області. 

Про це парламентар написав на своїй сторінці у ФБ:

- У вівторок під парламентом зустрів земляків з Буковини, які приїхали вирішити свої болючі питання. Вислухав. Проблема дійсно актуальна, але й дуже неоднозначна. Мова про автомобілі з іноземною реєстрацією, або так звані авто "на литовських чи польських" номерах.

Запросив їх на сьогодні обговорити це на засіданні робочої групи в парламентському комітеті з питань податкової та митної політики. Дуже дякую голові комітету Ніні Южаніній, що відгукнулась і оперативно організувала та провела засідання групи. Звісно одного засідання не вистачило, щоб дійти до рішення. Гарячі обговорення і суперечки. Але так народжується компромісне рішення.

А в цей час в Чернівецькій області заблоковано рух вантажівок . Не певен , що це пришвидшить пошук компромісу. Але зашкодить іміджу області точно.

ДОВІДКОВО:

Учасники акції протесту розблокували міжнародну трасу на Румунію на Буковині. О 15.00 їхня акція завершилася, активісти сіли в автомобілі і оголосили, що організовують автопробіг Чернівцями. У розмовах між собою говорили, що "у Верховній Раді щось там прийняли"

У супроводі поліції колона автівок рушила у напрямку Чернівців. 

Нагадаємо, сьогодні, 18 листопада, у Чернівецькій області півсотні автомобілів з іноземною реєстрацією перекрили трасу на кільці у Коровії поруч з об’їзною.При цьому активісти відмовлялися від спілкування з представниками ЗМІ, не знала нічого про мотиви мітингувальників і поліція.

На місці працювала слідчо-оперативна група поліції, яка має надати правову оцінку акції.

По обидва боки перекритої ділянки траси стояли по два десятки вантажівок. Пікетувальники раз на 15 хв пропускали по одній з них. Автобусам перешкод не чинили.

1


КОМЕНТАРІ (6)

Если нет белого каена на чешской регистрации среди недовольных,значит это план шатун-рука москвы.

avatar

ZOO moscow

18 листопада 2016 16:47

Чувак уже в открытую крышует конрабандные машины.Они же ездят в Украине незаконно, без страховок,все "липа".А законопослушные автолюбители- лохи!Бурбак ай-да молодец.

avatar

Черновчанин

18 листопада 2016 18:22

Не зрозуміло, чого це вумні молдовани мають їздити на шару, а законопослушні громадяни мають бути дураками...Всі так всі.Хай платять в казну півтора ЄВРО за добу і хай їздять рік.Що значить перекрили трасу.Це диверсія.Підрив економіки держави.Зачинщиків посадити на три роки і зразу стане все на місце.

avatar

ВАЛЕНТИНА

18 листопада 2016 18:47

А як Бурбак має захистити права тих людей які заплатили повну розтаможку за свої автомобілі???? То що тим за пів ціни, бо вони перекривають трасу, а цим повна розтаможка бо вони законопослушні? Чи як?

avatar

Василь

18 листопада 2016 18:57

Ну че,лохи,дела ваши плохи.

avatar

18 листопада 2016 19:27

Што такое перекрили дорогу.Все машыны на штрафплощадку.Где полиция где прокурора.Давай перекроем дорога штооб не платити налоги. И што ето будит.Ест закони и они для все.А для те которий начали перекрить дорога- уголовная дела.И будит порядка.

avatar

Николай

18 листопада 2016 19:28