Білик хоче за кошти чернівчан облаштувати площу перед магазином секонд-хенду 'Єврошоп'

Білик хоче за кошти чернівчан облаштувати площу перед магазином секонд-хенду "Єврошоп"

27.02.2017, 21:39

Депутат Чернівецької міської ради Ростислав Білик пропонує облаштувати на автомобільному кільці на вулиці Гагаріна Європейську площу.

Відповідну пропозицію Білик запропонував розглянути на черговій сесії міськради. 

"На вулиці Гагаріна, де є кільце навпроти магазину "Єврошоп", є клумба. Її потрібно упорядкувати, і зробити Європейську площу", - сказав Білик.

Він запропонував дати відповідне протокольне доручення департаменту житлово-комунального господарства щодо вивчення можливості до березневої сесії міськради облаштування Європейської площі.

"Це - ворота в місто. Тобто, всі наші колеги і партнери, які заїжджають в Чернівці, заїжджають зі сторони з дріждзаводу. Пропоную на цій площі вшанувати всі міста-побратими Чернівців, так як це відбувається і в Польщі, і в Румунії, і в Німеччині. Це буде нашим лицем перед нашими містами-побратимами і європейськими партнерами", - додав Білик.

Пропозицію депутата підтримали 27 обранців, рішення прийнято.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (4)

Прекрасна пропозиція.Молодець Білик.Це в*їзд в місто.Правда їдучи по вул.Гагаріна можна загубити колеса.Це при тому, що асфальту там не треба, а тільки піску і де треба підняти камінь но..........

avatar

Володимир

27 лютого 2017 20:10

В принципі нормальна пропозиція Білика. Що заголовком хотів зманіпулювати власник сайту не зрозуміло. Хорошим ідеям треба аплодувати, а не нівелювати бо це депутат з Рідного міста.

avatar

1

28 лютого 2017 10:47

Білик ініціював не площу облаштувати, а саме кільце. Те що він озвучив цю проблему це не дивно. Група молодих хлопців працюють над  проблемою всіх кілець  вже майже рік. малюють екскізи, консультуються з спеціалістами, тощо, а  дехто хоче привласнити чужу ініціативу. Сам не може нічого придумати той озвучує чужі ідеї.

avatar

1-му

28 лютого 2017 11:23

Побачимо результат.Якщо це тільки говорільня, то таким депутатам дійсно не місце в сесійній залі, а в клубі брихунів.

avatar

Петро

28 лютого 2017 20:05