Білогорка піде до Кушнірика вимагати вето

Білогорка піде до Кушнірика вимагати вето

11.03.2014, 11:22

Я, депутат обласної ради від м. Чернівці Андрій Білогорка, звертаюся до громадськості і журналістів із такого приводу. Кілька днів тому громадська організація « Рідне місто» оприлюднила свій ТЕСТ НА КОРУПЦІЮ у міській раді. Зокрема, йшлося про сумнівні рішення по земельних питаннях, які приймалися на останній сесії міської ради.

У цій важкій політичній ситуації, на жаль, не багатьох цікавило: як, кому саме, на яких підставах переходили земельні ділянки у місті. Кричущі факти і детальні роз’яснення щодо земельної політики у місті, які ми подали у своїй інформації, були свідомо проігноровані сесією, проігноровані новою більшістю у міськраді. До певної міри були вони проігноровані і частиною ЗМІ.

Чи таких змін чекали люди? Сьогодні, 11 березня, останній день, коли секретар міської ради Ярослав Кушнірик може накласти вето на рішення по земельних питаннях. Сьогодні йду до п. Кушнірика із вимогою накласти вето. Прошу громадськість і медіа підтримати мене.

Відповідне зверення з'явилося на офіційній сторінці ГІ "Рідне місто"

Раніше ми повідомляли: "Рідне місто" розіслало тест на корупційність

1


КОМЕНТАРІ (6)

А при кому готувалися проекти цих рішень ???

Чи не попередньою владою ???

Шо вже стали чесними, коли від корита відірвалди ???

avatar

Підприємець

11 березня 2014 10:13

"РІДНЕ МІСТО", куди ви поділи Ленігевича?? Чому його немає на сесіях? Чому його ніде не чути? Що ви зробили з любим спонсором???
avatar

Святослав

11 березня 2014 12:58

Безпека перш за все. Вже пора відмовлятись від поштових скриньок на yandex.ru, mail.ru та інших сервісах в зоні RU.

avatar

Трамп

11 березня 2014 14:21

О, Білогорко, ще той красун.

avatar

Ангел

11 березня 2014 14:23

"РІДНЕ МІСТО" , я не поняв! Чого мовчите? Де Ленігевич???
avatar

Святослав

11 березня 2014 14:58

Спитайся у Білогорки він же з рідного міста! Депутат Рідного міста вимагає воно гавно ти ж сволота сидів на сесії чого мовчав чого не виступав а тут воно щось вимагає. СИДІЛИ ТВОЇ покровителі Віталька, зєльоний ну совсем зельоний от у них і вимагай якщо зможеш. За земельку при майдані спитай цікаво який дурень вкладе 12 млн. Евро як кричав віталька у басейни і спортивний зал? А депутати долбойоби схавали!

avatar

ромчик

12 березня 2014 08:42