Біля 'Усладу' в Ломачинцях вирубали майже гектар столітніх дерев для облаштування аеродрому для малої авіації, - джерело

Біля "Усладу" в Ломачинцях вирубали майже гектар столітніх дерев для облаштування аеродрому для малої авіації, - джерело

17.11.2021, 20:59
Сьогодні небайдужі жителі Сокирянської громади та працівники НПП «Хотинський» в заповідній зоні виявили незаконну рубку в селі Ломачинці (біля Усладу), близько 300 дерев різних порід площею приблизно 1.0 га (дуб, акація, граб та інші породи дерев) вік дерев біля 100 років.
 
Зі слів робітників, підготовка території для аеродрому для малої авіації! Про це повідомив Ігор Нажига
 
На даний час на території м.Новодністровськ, на штраф майданчику знаходиться вантажний автомобіль ДАФ Хмельницької реєстрації завантажений незаконною деревиною.
 
А так, як ми всі знаємо, що в Сокирянській громаді без відома Козака Василя Васильовича, ніхто і нічого не робить, а тим більше в Ломачинцях і біля Усладу, то виникають логічні питання, чи не так? До Дністра проїхати не можна, бо бережемо ліс, а якщо потрібно аеродром, то будь ласка!
 
Здається мені, що Програма Президента була посадити мільярд дерев, а не зрубати!!! Чи все ж для батька Нардепа від Слуги народу, закони інші?
 
Цікаво, чи помітять це відповідні ПРАВООХОРОННІ ОРГАНИ? Чи як і десятки років до цього, не посміють виступати проти «царька»? І все технічно замнуть? Бо ж для «хрещеного батька Сокирянського лісгоспу», та коли твій друг керує обласним, створити якісь документи не буде проблемою!
 
P.S. Цікаво, де тепер наші ініціативні борці за село? Все вже нормально? В Ломачинцях ще багато привабливих місць, тож це тільки початок! Скоро ні до Дністра, ні до Гострої скелі вже не попадете! А завдяки кому, то в селі всі знають «актівістів» пофамільно!
 
На зображенні може бути: дерево та дорога
1