Біля Оршівського дитбудинку впало шість дерев

Біля Оршівського дитбудинку впало шість дерев

14.11.2016, 14:24

У результаті складних погодних умов (шквального вітру і налипання мокрого снігу), 13 листопада в селі Оршівці Кіцманського району на території  дитячого будинку «Сонечко» впало шість дерев. Працівники ДПРЧ-9 (м.Кіцмань) допомагали розпилити повалені стовбури (на знімках).   

Джерело: © FreeLife.cv.ua

ДОВІДКОВО: 

Чернівецька області: рятувальники надають допомогу людям у зв’язку із складними погодними умовами

13 листопада внаслідок несприятливих погодних умов пожежно-рятувальні підрозділи здійснили 16 виїздів для надання допомоги населенню, під час яких рятувальники прибирали повалені дерева із проїжджих частин дороги, автомобілів та будівель, а також проводили буксирування автотранспорту. 

У м. Чернівцях пожежно-рятувальні підрозділи здійснили 6 виїздів на випадки повалення дерев. На вул. Боярка, Ентузіастів та Південно-Кільцевій дерева впали на автомобілі. З допомогою спецінструменту рятувальники розпилили повалені дерева та вивільнили автівки. В інших випадках рятувальники прибрали повалені дерева із проїжджих частин. 

Окрім розпилювання та прибирання повалених дерев рятувальники проводили роботи з буксирування автомобілів. Так, у м. Вашківці Вижницькому та с. Снячів Сторожинецькому районах рятувальники надали допомогу спецтранспорту швидкої медичної допомоги. Також, рятувальниками було проведено буксирування 8 легкових автомобілів у Сторожинецькому районі та м. Чернівці.

Всього для надання допомоги від Управління ДСНС України у Чернівецькій області залучалось 16 одиниць техніки та 71 чоловік особового складу.

Станом на 15 год. 30 хвилин 13листопада на території Чернівецької області внаслідок погіршення погодних умов у 9 районах області (Вижницький, Герцаївський, Глибоцький, Кельменецький, Кіцманський, Хотинський, Новоселицький, Путильський, Сторожинецький) від електропостачання відключено 97 населених пунктів, з них 47 частково, у тому числі часткові відключення у м. Чернівці. У місцях відключень працюють 38 аварійно-ремонтних бригад ПАТ «Чернівціобленерго».

Прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області

1