Біля нічного клубу 'Егоїст'  в Чернівцях спортсмен до смерті забив чоловіка

Біля нічного клубу "Егоїст" в Чернівцях спортсмен до смерті забив чоловіка

09.02.2016, 15:44

У Чернівцях поблизу нічного клубу "Егоїст" до смерті забили чоловіка.

Про це на прес-конференції у вівторок повідомив начальник Чернівецького відділу поліції ГУНП в Чернівецькій області Василь Паращук, пише molbuk.ua

Він повідомив, що 6 лютого від громадян надійшло повідомлення до поліції, що на вулиці Прутській чоловік отримав важкі тілесні ушкодження, завдані іншим чоловіком. 

"Початок цієї пригоди відбувався у нічному клубі "Егоїст". Це все відслідковувалося відеозаписами з камер спостереження. Після того охоронці вивели на вулицю вказаних осіб. І вже з’ясування обставин між ними відбувалося за межами приміщення – на вулиці", - повідомив правоохоронець.

"Також нам повідомили у лікарні, що поступив потерпілий 1974 року народження, з тяжкими тілесними ушкодженнями. Після виїзду на місце події було встановлено всі обставини і вилучено всі необхідні речові докази і відео. Було встановлено особу, яка спричинила тяжкі тілесні ушодження. Це – раніше судимий за тілесні ушкодження спорстмен. Йому вистачило двох ударів для того, щоб нанести такі ушкодження, черепно-мозкові травми, які призвели до смерті. Буквально учора стало відомо, що людина померла від цих ушкоджень", - повідомив Паращук.

За словами правоохоронця, особу нападника встановлено - це професійний спортсмен.

"Йому було достатньо двох ударів для того, щоб завдати таких важких ушкоджень людині міцної тілобудови", - повідомив правоохоронець.

"Особу встановлено, речові докази вилучені. Зараз представниками поліції проводяться заходи щодо встановленню місцезнаходження зловмисника. Він зник", - повідомив Паращук.

1