Бічер відповів на закиди Ванзуряка

Бічер відповів на закиди Ванзуряка

06.09.2015, 16:08

Василь Бічер: «Будівництво школи в Йорданештах буде завершено цьогоріч!»

Хотілося б вірити, що цього разу крига нарешті скресла. І згідно з переліком інвестиційних програм регіонального розвитку Кабінет Міністрів України таки виділив, за словами генерального директора ТзОВ «Надія» Василя Бічера, 21 млн. 945 тис. гривень на добудову приміщення нової школи у Йорданештах.

—         Отже, Василю Георгійовичу, сподіваємось, роботи зрушились з місця у Йорданештах?

—         Саме так. Але хочу додати, що з обласного бюджету до вже згаданої вище суми надійшло ще майже 3 млн. гривень.

—         І коли маєте намір з колективом запросити учнів, батьків та педагогів на урочисті входини до нової школи?

—         Нам, як кажуть, відступати вже нікуди. До кінця 2015 року маємо вручити символічний ключ господарям освітнього закладу.    

—         Дай то, Боже, але доводилось чути і те, що «Надія» також добудовує навчальний корпус у НВК села Тернавки Герцаївського району.

—         То не чутки, а реалії, бо ми і справді працюємо на завершенні спорудження цього об’єкту. І теж прагнемо вкластись у визначені терміни його здачі в експлуатацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова Глибоцької райради хоче відібрати підряд у помічника народного депутата Тіміша

—         Власне, розставте всі крапки над «і» щодо капітального ремонту асфальтового покриття вулиці Борців за волю України (колишня Глибоцька) у селищі.

—         Мав і я нагоду також чути та читати закиди окремих осіб стосовно згаданої вулиці. Але скажу так: тут ми повернемо дорозі належний стан для проїзду. І якість робіт відповідатиме технологічним вимогам європейського зразка. Із приводу коштів, то надала їх у сумі 490 тисяч гривень на цілком законних підставах селищна рада.  Звісно, про кожну використану копійку колектив сповна відзвітує територіальній громаді. І в цьому, як і у попередніх випадках,  нехай ніхто не сумнівається.

Вів розмову Василь Гейніш.

1