Безперервна робота, якої люди потребують щодня: Олексій Бойко подякував будівельникам

Безперервна робота, якої люди потребують щодня: Олексій Бойко подякував будівельникам

14.08.2023, 14:13
Голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко зустрівся сьогодні із представниками будівельної галузі краю.
 
Муляри та машиністи, механізатори та проєктанти, інженери та геодезисти, директори будівельних товариств та виконавці робіт. Олексій Бойко подякував будівельникам за сумлінну та творчу працю, високий професіоналізм та ентузіазм, вагомий внесок у розвиток нашого регіону та привітав із професійним святом:
 
- Вітаю будівельників краю із професійним святом!
 
Дякую за вашу нелегку, але вкрай потрібну працю. Завдяки вашому професіоналізму, наполегливості та креативності ми маємо зручні та затишні будинки й квартири, школи та лікарні, громадські простори.
 
Разом із основною роботою, ви ефективно працюєте й на інших напрямках: депутатство, меценатство, спорт, громадська діяльність. Багато з вас взяли до рук зброю і стали на захист нашої Батьківщини. Ми пишаємося вами!
 
Попереду ще багато справ із відбудови нашої України. Впевнений, ви виконаєте свою місію якнайкраще.
 
Бажаю усім, хто зайнятий у будівельній галузі, міцного здоров’я, цікавих проєктів, нових можливостей та розвитку! - йдеться у привітанні Голови Чернівецької обласної ради. 
 
«Щоденно ми бачимо роботу будівельників: вдома і на вулиці, в театрі чи лікарні, школі чи магазині. І ця робота безперервна, адже люди потребують або створення нових споруд, або оновлення старих. На жаль, війна змусила багатьох українців змінити свої професійні інструменти на зброю, а замість будівництва житла, вони будують землянки-укриття. Впевнений, що зусилля кожного невпинно наближують нашу перемогу. А відтак, будівельники зможуть відбудувати все, що було зруйновано окупантами, якнайкраще», - наголосив Олексій Бойко під час зустрічі.
 
Долучилися до вітань також депутати обласної ради Володимир Мороз та Василь Каглянчук, які багато років працюють у будівельній сфері.
 
- Вони перетворюють сухі креслення у сповнені життя та емоцій споруди. У другу неділю серпня своє професійне свято відзначають будівельники.
 
Саме на їхні плечі нині лягло відновлення інфраструктури міст та сіл після руйнувань російських солдатів. Віримо, що завдяки майстерності та завзятості наших будівничих Україна відродиться з попелу, отримає друге життя після перемоги.
 
Тож бажаємо будівельникам здоров’я, енергії, удачі, нехай усе в житті складається якнайкраще.
 
Цеглина за цеглиною, стіна за стіною – разом відновимо нашу країну! - йдеться у привітанні Чернівецької обласної ради з нагоди Дня будівельника. 
 
1