Бездіяльність керівництва області породжує у місцевих очільників злочинну самовпевненість у власній безкарності, - Бурбак

Бездіяльність керівництва області породжує у місцевих очільників злочинну самовпевненість у власній безкарності, - Бурбак

11.05.2018, 19:10

Сьогодні в Сокирянах народний депутат України Максим Бурбак зустрівся з представниками правоохороних органів. Підставою для спілкування став крищущий випадок, коли працівники Сокирянської РДА, після вшанування памяті та покладання квітів, викинули ці квіти на узбіччя дроги. 

- Звернувся до представника Національної поліції відреагувати на звернення голови Сокирянської ОТГ Василя Равлика про вчинення кримінального злочину та зареєструвати цей злочин в ЄРДР, - розповів Максим Бурбак. - Винні посадові особи мають бути покарані, незважаючи на прізвища, посади та обласних покровителів.

Окрім того,  парламентар поспілкувався з місцевими прокурорами щодо розслідування інциденту в приймальні Новодністровського міського голови за участі учасника АТО Марценюка Павла. Порушено дві кримінальні справи, які направлені до обласної прокуратури для прийняття рішення. Національна поліція в Чернівецькій області розпочала внутрішнє розслідування обставин цієї справи.

- Прикро, але жодним чином не відреагувало керівництво області, - сказав Максим Бурбак. - А це завжди породжує злочинну самовпевненість у безкарності у місцевих очільників. Тримаю хід розслідування даних резонантсних справ під особистим контролем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер Сокирян просить губернатора Фищука вгамувати підлеглих, які повикидали на смітник вінки і квіти від пам’ятників полеглим воїнам

Фищук покриває вандалізм працівників Сокирянської РДА, - джерело

ДОВІДКОВО: 

У Чернівецькій області учасник антитерористичної операції Павло Марценюк заявив про те, що його побили співробітники поліції.

Відео інциденту, який стався 4 травня, мешканець Новодністровська опублікував на своїй Facebook-сторінці.



Як повідомляє сайт Новодністровськ. Інфо, інцидент стався в день, коли у приміщенні Новодністровської міськради відбувалась позачергова сесія, на якій розглядалося питання щодо виділення 8,5 млн грн на будівництво мереж водопостачання, водовідведення та зливових стоків до місцевого індустріального парку.

За інформацією видання, у цей момент Марценюк мав намір зайти до кабінету міського голови, проте йому перешкоджали в цьому співробітники поліції, котрі заявили, що учасник АТО начебто перебуває у нетверезому стані.

Відео з інцидентом записала камера відеоспостереження, а цей запис чоловік опублікував на своїй сторінці у Facebook.

1