Бешлея зловили на слові Максимюку і Романчишину і на брехні запроданцям

Бешлея зловили на слові Максимюку і Романчишину і на брехні запроданцям

29.10.2018, 17:13

У Чернівцях депутат міськради, директор департаменту житлово-комунального господарства Володимир Бешлей заявив, що сьогодні складе повноваження голови постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, архітектури та будівництва.

Про це Бешлей повідомив сьогодні з трибуни міськради на продовженні чергової сесії, пише molbuk.ua

Зокрема, він звернувся до депутатів фракції БПП Василя Максимюка та Андрія Романчишина, зазначивши, що "за крісло не тримається".

"З приводу мене особисто, пане Андрію, пане Василю, я я за крісло не тримаюся, сьогодні же напишу заяву про складання повноважень голови комісії. Щоби вас це не лякало. Щоб ви заспокоїлись, я напишу заяву", - сказав Володимир Бешлей.

Водночас радниця Чернівецького міського голови Ірина Карімова стверджує, що "Бешлей не лише чернівчан дурить, а й вже своїх запроданців. Сьогодні на сесії він збрехав,що потрібно додатково виділити кошти на виготовлення проекту капітального ремонту дороги на вул. Винниченка (від вул. Миру до залізничного переїзду) . І навіть не кліпнув. Отак і брешуть в очі. Кошти за виготовлення робочого проекту на цей об'єкт у сумі 36443,59 грн (без ПДВ) ДЖКГ перерахував ще 18 вересня цього року за актом виконаних робіт №560 від 04 вересня 2018 року.№ трансакції 112257773. І навіть те,що роботи на цьому об'єкті вже майже завершені, це не завадило запроданцям сьогодні голосувати за виділення коштів на виготовлення проекту та оплату послуг технагляду".

1