Шиба погодився з Бешлеєм, який викрив 'хрещеного батька' сміттєвої мафії?

Шиба погодився з Бешлеєм, який викрив "хрещеного батька" сміттєвої мафії?

08.04.2015, 23:15

Депутат міської ради Володимир Бешлей вважає сумнівним проведення тендера на вивезення твердих побутових відходів, який відбувся на міському комунальному підприємстві «Чернівціспецкомунтранс».  Про це він заявив сьогодні на прес-конференції.

Перемогу у тендері, нагадаємо, здобула фірма «Укрвторресурси-Буковина», співзасновником якої  є помічник колишнього прем’єр-міністра України Юрія Єханурова Андрій Грущинський. Напередодні фірма також  придбала сміттєсортувальний завод у Чорнівці.  

За словами Володимира Бешлея, «Укрвторресурси-Буковина» власної виробничої бази у Чернівцях не має, тому планує використовувати потужності КП «Чернівціспецкомунтранс». Працівників комунального підприємства працевлаштують у приватній фірмі. Хоча 2013 року чистий прибуток КП «Чернівціспецкомунтранс» склав 150 тис.грн.

Бешлей переконує, що співпраця з фірмою «Укрвторресурси-Буковина» невигідна місту, але, вочевидь, вигідна «смотрящєму», як він висловився, за комунальною сферою в Чернівцях - секретарю міської ради Ярославу Кушнірику. 

Водночас сьогодні у мерії повідомли, що  комісія з міськради протягом десяти днів перевірятиме законність проведення тендеру комунальним підприємством"Чернівціспецкомунтранс"Про це  пише molbuk.ua. 

Керівник юридичного відділу міської ради Олександр Шиба заявив про порушення, які були допущені що під час оголошення"Спецкомунтрансом" тендеру на виконання послуг з вивезення твердих побутових відходів.

"Вказані угоди не відповідають чинному законодавству, серед яких – закон "Про житлово-комунальні послуги", і ті нормативні акти, які визначають порядок вивезення і перелік виконання житлово-комунальних послуг відповідний наказ Комітету з питань житлово-комунального господарства і в тому числі не відповідає пункту 1.3 рішення виконавчого комітету від 11.03.14 року. Вказаним пунктом виконавцю житлово-комунальних послуг з вивезення твердих побутових відходів у житловому фонді Чернівців визначено МКП "Чернівціспецкомунтранс" та фірму"Альтфатер-Чернівці". З предмету договору випливає, що вказану послугу передано іншій юридичній особі. На нашу думку, це просто протирічить як законодавству, так і рішенню виконкому. Інші додаткові питання, вивчення – це буде в разі необхідності зроблено. Сторони, які вклали цей договір, мусять домовитися щодо його розірвання. Якщо це не буде зроблено, ми будемо вивчати питання, яким способом цей договір припиняти", - заявив О. Шиба.

Заступник міського голови доручив департаменту житлово-комунального господарства міста провести перевірку законності проведення тендеру з вивезення сміття у Чернівцях.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Це не Бешлей викрив. Комісія, яка проводить службове розслідування, створена розпорядженням мера Каспрука ще 17 березня. Комісія працює. А Бешлей лише артистично використовує результати роботи цієї комісії, тобто така собі візуалізація у виконанні Бешлея.  

avatar

Шиба

08 квітня 2015 20:28

дякуємо

avatar

http://sokyriany.oda.cv.ua/news/dopomoga-prikhodit-vchasno

08 квітня 2015 20:52

Чи не виглядає це повною дурнею ? Чому мер мусить займатись тими питаннями, за вирішення яких главюрист Шиба отримує зарплатню.

Башляй ? Та він "молодець",  як шакал (гієна) , на любій похибці інших знаходить "політичне харчування".

Висновок-не робіть помилок, не харчуйте шакалів.

avatar

Василь

08 квітня 2015 22:49