Бешлей влаштував шоу і порівняв Каспрука з Януковичем: мер парирував, що не має «золотого батона»

Бешлей влаштував шоу і порівняв Каспрука з Януковичем: мер парирував, що не має «золотого батона»

27.06.2014, 19:44

Він вимагав представити новообраного директора Калинівського ринку та порівняв мера з Януковичем

Депутат Чернівецької міської ради Володимир Бешлей на сьогоднішній сесії влаштував персональне шоу і кілька разів опинявся в центрі уваги.

Про це повідомив кореспондент molbuk.ua

Так після обговорення питання про чисельність та склад наглядової ради Калинівського ринку він взяв слово.

- Я вимагаю заслухати доповідь нового керівника Калинівського ринку, - сказав депутат. - Моя пропозиція про це була внесена перед початком голосування про порядок денний і всі депутати за неї проголосували пакетом з іншими пропозиціями. Чому Ви, Олексію Павловичу, ховаєте нового директора Калинки?, - вигукнув Володимир Бешлей.

На його зауваження міський голова Олексій Каспрук сказав, що кожна пропозиція для внесення у порядок денний повинна підкріплюватись відповідним проектом рішення по ній. А по цьому питанню депутат Бешлей проекту рішення не представив.

Таке пояснення не влаштувало Володимира Бешлея і він вигуками з місця заважав виступати доповідачам з інших питань і вимагав заслухати нового директора Калинівського ринку.

Оскільки О. Каспрук заявив, що В. Святошнюк не може сьогодні виступити на сесії міськради, бо згідно із регламентом пропозиції депутатів мають пройти відповідну процедуру, Бешлей влаштував ціле шоу. Він викрикував із місця, звертаючись до депутатів підтримати його. Відтак, оскільки його підтримала лише частина присутніх в сесійній залі, апелював до демократичності мера. Він запитав О. Каспрука, чим той краще Януковича. На що мер відповів, що не має «золотого батона».

Олексій Каспрук оголосив 10-хвилинну перерву для вирішення подальшої роботи сесії із керівниками депутатських фракцій та груп. Після перерви було прийнято рішення заслухати у питаннях "Різне" диреткора КП МТК "Калинівський ринок" Володимира Святошнюка.

На сесії міської ради виступив новий керівник Калинівського ринку Володимир Святошнюк. Він зокрема обіцяв ліквідувати корупцію на підприємстві і  розповів про те, що збирається зробити на посаді директора. 

Своїм основним завданням пан Святошнюк назвав необхідність збільшити відрахування до міського бюджету від діяльності ринку, ліквідувати корупційні схеми, що діють на підприємстві, провести інвентаризацію торгових павільйонів, виявити ті, що працюють нелегально та легалізувати їх, продовжити ремонт у п’ятому секторі.

Із очікуваних на ринку змін також зменшення числа заступників керівника. Зараз їх чотири, Володимир Святошнюк повідомив, що йому стільки замів не потрібно, їх буде лише три.

За матеріалами molbuk.ua, vidido.ua та Чернівецький промінь. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

 він разом з вами  бешлею можете поцілювати хібащо дупу, а не парІровать

avatar

так Чернівці гроблять ради золотого батону? позор!

28 червня 2014 22:28