Бешлей каже, що Кушнірик з Каспруком його лякають: міліція з подачі Кушнірика розбереться

Бешлей каже, що Кушнірик з Каспруком його лякають: міліція з подачі Кушнірика розбереться

29.04.2014, 19:31

Про це депутат Чернівецької міської ради заявив вчора, 28 квітня, на сесії міської ради. За словами Володимира Бешлея, на його мобільний телефон надходять смс-повідомлення із погрозами.

Депутат навіть назвав хто, на його думку, ініціатор таких меседжів.- "Мені погрожують через те, що я відстоюю інтереси пільгових категорій громадян, які користуються соціальними проїзними. Ви, Ярославе Денисовичу, і Ви, пане Каспрук, мене таким чином не залякаєте», - наголосив Бешлей.

У зв’язку з тим, що на засіданні 49 сесії міської ради VI скликання депутатом міської ради Володимиром Бешлеєм було озвучено заяву про те, що йому надходять СМС-повідомлення з погрозами, секретар Чернівецької міської ради звернувся до УМВС України в Чернівецькій області із проханням провести перевірку щодо підтвердження факту надходження таких СМС-повідомлень на приватний мобільний телефон Володимира Бешлея та вжити відповідних заходів.

Джерело: chv.tv та Сектор інформації та зв’язків з громадськістю.

1


КОМЕНТАРІ (3)

та нічого вони незнайдут бо "самі в долі тих розсилок"

avatar

жужа

29 квітня 2014 17:42

Поверьте ,Башлей специально делает такое ,чтобы замутить воду.Люди добрые это мерзские малолетки -депутаты пусть работают до осени потом будем гнать они думают что у чесанова с чинушем получилось одевать другие партийные шкуры в своё время.У вас регионалы не пройдет -ДРУГОЕ НАСТУПИЛО ВРЕМЯ .

avatar

Человек

29 квітня 2014 22:09

Путинская школа у Башлея.

avatar

Человек

29 квітня 2014 22:33