ДП 'Берегометське ЛМГ' не хоче за керівника Михайла Колотила

ДП "Берегометське ЛМГ" не хоче за керівника Михайла Колотила

26.02.2016, 18:58

653 працівника «Берегометського лісомисливського господарства» підписалися під зверненням до Конкурсній комісії з відбору кандидатів на посади держслужбовців, в якому йдеться, що трудовий колектив стурбований, щоб  директором ДП «Берегометське ЛМГ» не став діючий директор Національного природного парку «Вижницький», смт.Берегомет, Вижницького району, Чернівецької області - Колотило Михайло Петрович  

Пояснюють це тим, що у 2003 році Колотило М. П., працюючи майстром лісу Вашківецького лісництва Берегометського лісмисливгоспу, зловживаючи та нехтуючи своїми службовими обов’язками, організував самовільну рубку лісу, за що його звільнили з роботи. А ще, нарікають лісники  під керівництвом Колотила М. П. майже знищено і продано дерева з плантації кедра, в стадії цілковитого занепаду плантації дугласії та ялиці територій Парку «Вижницький».

Лісівники запевняють, що  Михайла  Колотило  був депутатом районної ради попереднього скликання від «Партії регіонів», проти нього відкрито близько 14-ти кримінальних впроваджень, що не дає  можливість стати такій особі керманичем «Берегометського лісомисливського господарства».

І обіцяють, якщо їх не почують – будуть протестувати.

Источник: http://acc.cv.ua/chernivtsi/8384-lisivniki-proti-beregometske-lisnitstvo-ne-khoche-za-kerivnika-mikhajla-kolotila. Сайт http://acc.cv.ua/

1


КОМЕНТАРІ (1)

Виправляйте : не Берегометське лісництво, а ДП "Берегометське ЛМГ" . Різниця в тому , що Берегометське лісництво входить як структурний підрозділ до Державного підприємства" Берегометське лісомисливське господарство"

avatar

До адміна сайту

27 лютого 2016 19:46