БДФЕУ офіційно приєднано до ЧНУ: Прядка зобов’язали забезпечити безперешкодний доступ  комісії з реорганізації

БДФЕУ офіційно приєднано до ЧНУ: Прядка зобов’язали забезпечити безперешкодний доступ комісії з реорганізації

23.02.2016, 23:15

Міністерство освіти і науки України своїм наказом офіційно реорганізувало Буковинський державний фінансово-економічний університет шляхом приєднання його до Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Відповідний наказ міністерства №137 був підписаний заступником міністра Інною Совсун 19 лютого 2016 року, пише molbuk.ua

Згідно з документом, БДФЕУ реорганізували шляхом приєднання до ЧНУ.

Також, згідно наказу міносвіти, ЧНУ є правонаступником усього майна, прав і обов’язків припиненого БДФЕУ. Здобувачі вищої освіти Буковинського державного фінансово-економічного університету продовжують навчання в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича.

Водночас, згідно з наказом, має бути створена комісія з реорганізації БДФЕУ, до якої переходять повноваження щодо управління справами БДФЕУ.

Разом з тим, ректор БДФЕУ Володимир Прядко зобов’язується забезпечити безперешкодний доступ членів комісії до будівель, приміщень та всіх підрозділів університету, надання первинних документів фінансово-господарської та іншої діяльності на вимогу членів Комісії.

molbuk.ua

1