Батько послужить в армії замість сина

Батько послужить в армії замість сина

15.05.2015, 16:18

 Вельми неординарно і патріотично вчинив директор Корчівецької ЗОШ, депутат Глибоцької райради Ярослав Чорнописький. У свої майже 55 років він подав заяву про добровільний призов у лави Української армії, як колишнього офіцеру запасу. Його заяву задоволено і нині він перебуває на спеціальних курсах артилеристів в Академії сухопитних військ у Львові, після закінчення яких Ярослава Миколайовича направлять в одну із регулярних військових частин.

Таким чином батько призвався у військо замість одного зі своїх синів.

Олександр БРИЛЬ, виконуючий обов’язки райвійськкома Глибоцького районного об’єднаного військового комісаріату.

 

ДОВІДКОВО: 

Тим часом вчора в селі Топорівці Новоселицького району близько півсотні жінок перекривали дорогу. Вони протестували проти проведення мобілізації. Про це кореспонденту molbuk.ua повідомили в обласному управлінні ДАІ.

"Перекриття дороги тривало близько години. Люди протестували проти мобілізації. Але нині протестувальники уже розійшлися. Проїзд по дорозі забезпечено", - повідомили в обласному ДАІ.

У військкоматі області підтвердили, що в селі Топорівці Новоселицького району група жінок протестувала проти мобілізації. Там кажуть, що вони зібрались на дорозі та спалили близько сотні повісток.

- Я їм пропонував сісти з нами в автобус і поїхати в Луганську і Донецьку області. Нехай подивляться, як там люди живуть і порівняють зі своїм життям, - каже обласний воєнком Віталій Чурай. - Ніхто не хоче розуміти, що відбувається у нас в країні. На місце протесту виїжджав районний військовий комісар, щоб поговорити з людьми.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Мене зачепило лише таке: А як син сприйняв таку жертву батька? І як він даля житиме, коли з батьком щось станеться?

avatar

Спокійна

16 травня 2015 08:58

Доброго дня.  Я ось прочитавши статтю задумався, як так можна поступити з рідним батьком? Відправивши його замість себе на війну. Чому його син не відправив замість себе на майдан, один рік,тому коли пішовши на майдан  получав по 200 гривень  в день за те що зробили  війну в країні. А тепер всі герої майдану ховаються хто де можить. Я думаю що це не правильно  і його син одним словом послідня сволоч за такий поступок..

avatar

Віталій

16 травня 2015 15:41

avatar

Наташка Чорнописька

17 травня 2015 14:17