«Батьківщинівці» розпочали Новорічні свята для мешканців, гостей і особливо дітей Першотравневого району

«Батьківщинівці» розпочали Новорічні свята для мешканців, гостей і особливо дітей Першотравневого району

23.12.2014, 10:54

Бажані та довгоочікувані новорічно-різдвяні свята у мікрорайоні «Руський» розпочалися урочистим відкриттям новорічної ялинки.

Зорганізували свято і взяли участь у церемонії урочистого відкриття ялинки представники Першотравневої в м. Чернівці районної ради, райпарторганізації ВО «Батьківщина» (голова – Тарас Бабух) та депутатської фракції «За Батьківщину» (голова – Ігор Дземан) в райраді, які разом з представниками міської влади привітали гостей свята. А розважали гостей іграми, піснями, хороводами і солодощами для дітей традиційні новорічні казкові персонажі.

А в День святителя і чудотворця Миколая, який вважається захисником бідних і знедолених, представники районної депутатської фракції «За Батьківщину» відвідали з подарунками вихованців Чернівецької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №4 (директор І.Коропецький). Цією школою «батьківщинівці» опікуються давно, цьогоріч вони подарували навчальному закладу плазмовий телевізор. У свою чергу, учні й викладачі влаштували справжнє свято, вразивши гостей творчою фантазією, вишуканістю костюмів, професійною постановкою номерів та акторськими здібностями.

1


КОМЕНТАРІ (1)

На фото моя дитина до партії згаданої немає стосунку. Що за використання дітей у брудних ігрищах тих хто на газі та посадах розграбував країну? Ганьба! Сказали що відкриття новорічне для всіх і без політики!!!!! А взяли і далі використовують ДІТЕЙ ганьба ВО Батьківщина!!!!! Сором!

avatar

Анна

23 грудня 2014 09:43