«Батьківщинівці» Кіцманщини знову довірили очолити свою парторганізацію  Андрієві Маковею

«Батьківщинівці» Кіцманщини знову довірили очолити свою парторганізацію Андрієві Маковею

18.02.2018, 17:12

Сьогодні, в неділю, XVIII звітно-виборну конференцію провела Кіцманська районна партійна організація ВО «Батьківщина». Про це повідомляє прес-служба обласного осередку партії.

Перед делегатами, запрошеними та рядовими партійцями, які прийшли на конференцію, відзвітував голова Кіцманської райпарторганізації ВО «Батьківщина», депутат Чернівецької облради Андрій Маковей.

«Високо оцінюю роботу соратників з Кіцманщини, - сказав, виступаючи на конференції, голова обласної «Батьківщини» Іван Мунтян. – Пишаюся тим, що своє служіння людям вони грунтують на високій духовності і що наша політична сила завжди дотримувалася саме таких принципів. Про це говорила на Молитовному сніданку у США, де я мав честь бути у складі української делегації, лідер нашої партії Юлія Володимирівна Тимошенко».

Численні виступаючі на конференції дали позитивну оцінку роботі Кіцманської парторганізації. Конференція переобрала головою Кіцманської райпарторганізації ВО «Батьківщина» Андрія Дмитровича Маковея та обрала нове районне бюро.

 

1